• PRO TV
  • Imagini cu Anca Verma însărcinată în șapte luni. Cea mai bogată româncă este în culmea fericirii alături de soț și fiica ei cea mare, în vârstă de 17 ani

Imagini cu Anca Verma însărcinată în șapte luni. Cea mai bogată româncă este în culmea fericirii alături de soț și fiica ei cea mare, în vârstă de 17 ani

Imagini cu Anca Verma însărcinată în șapte luni. Cea mai bogată româncă este în culmea fericirii alături de soț și fiica ei cea mare, în vârstă de 17 ani

Anca Verma, cunoscută drept cea mai bogată româncă, a anunțat că este însărcinată în șapte luni. Ea este căsătorită cu Abhishek Verma, un om de afaceri indian, a cărui avere se ridică la milioane de dolari.

Anca mai are o fată care se apropie de vârsta majoratului, Nicolle Verma. Tânăra este extrem de fericită că va avea o soră sau un frate. 

Gallery

Cu numele ei de fată, Anca Neacșu, a avut o carieră de model în Europa, înainte de a se căsători cu Abhishek. Ea a absolvit Universitatea din Galați și a obținut un master în inginerie. Anca s-a remarcat în lumea modelingului, după ce a câștigat titlul de Miss România, dar în scrut timp a renunțat la această activitate. S-a angajat la o companie de telefonie mobilă, unde a fost numită Director General Adjunct al operațiunilor pentru București.

Viața ei s-a schimbat radical după ce l-a cunoscut pe actualul soț, afaceristul indian Abhishek Verma. Bărbatul provine dintr-o familie cunoscută în India, părinții lui fiind foști parlamentari. La rândul lui, Abhishek s-a îmbogățit după ce a pus bazele unei companii care se ocupa cu vânzarea de armament. Ulterior, Anca i-a devenit nu doar soție, dar și partener de afaceri. 

În prezent, Anca este președintele Olialia World, care este o companie multinațională, lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum. Aceasta produce țigări, băuturi spirtoase și carbogazoase, produse lactate și altele. Averea familiei Verma se ridică la milioane de dolari. 

Citește mai multe aici

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni