• PRO TV
  • Simona Halep, apariție de senzație. A făcut furori cu ținuta ei de peste 30.000 de euro

Simona Halep, apariție de senzație. A făcut furori cu ținuta ei de peste 30.000 de euro

Simona Halep, apariție de senzație. A făcut furori cu ținuta ei de peste 30.000 de euro

Simona Halep a atras toate privirile la Sports Festival Cocktail Party 2024, unde a purtat o ținută în valoare de peste 32.000 de euro.

Gallery

​Cel mai costisitor accesoriu al acestei ținute a fost o geantă Hermès, al cărei preț rivalizează cu cel al unei mașini.

La eveniment, Simona Halep a impresionat cu o rochie albastră, stil furou, de la Pucci, accesorizează cu o poșetă Hermès Kelly Mini și sandale negre elegante.

Prețul total al ținutei depășește 32.000 de euro, geanta Hermès evaluată la aproximativ 30.000 de euro, fiind cea mai scumpă piesă. Rochia florală semnată Pucci a costat în jur de 2.000 de euro.

Primire călduroasă a Simonei Halep la Cluj-Napoca

Pe 15 iunie 2024, la Cluj-Napoca, a avut loc un meci demonstrativ de tenis, avându-i în centrul atenției pe faimoșii soți Andre Agassi și Steffi Graf. Aceștia au jucat într-un meci de dublu împotriva echipei formate din Simona Halep și Andrei Pavel.

Înainte de începerea meciurilor, prezentatorii Andi Moisescu și Pavel Bartoș au introdus jucătorii, iar Simona Halep a ținut un discurs emoționant. Aceasta a fost aclamată îndelung de către cei prezenți, conform Sport.ro.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

„Primirea deosebită pe care am avut-o la Cluj mi-a mers direct la inimă, mai ales după perioada dificilă prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, sunt aici astăzi. De acum înainte, vreau să vorbim doar despre bucuria de a juca tenis. Vă mulțumesc! Mi-ați dat multă putere. Nu vreau să sune ca un discurs de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă și să joc la cel mai înalt nivel”, a declarat Simona Halep.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni