• PRO TV
  • Nu i-a purtat noroc Croației, dar în tribunele de la Euro 2024 nu a avut rivală! Suporterii s-au înghesuit să facă poze cu Ivana Knoll: „Cea mai bună priveliște de la meci!”

Nu i-a purtat noroc Croației, dar în tribunele de la Euro 2024 nu a avut rivală! Suporterii s-au înghesuit să facă poze cu Ivana Knoll: „Cea mai bună priveliște de la meci!”

Nu i-a purtat noroc Croației, dar în tribunele de la Euro 2024 nu a avut rivală! Suporterii s-au înghesuit să facă poze cu Ivana Knoll: „Cea mai bună priveliște de la meci!”

Croaţia şi Albania au terminat la egalitate, scor 2-2, miercuri, pe Volksparkstadion din Hamburg, într-un meci din Grupa B a Campionatului European de fotbal. Ivana Knoll, cea mai sexy suporteră a Croației, a fost în tribune, însă nu le-a purtat noroc jucătorilor, care au fost egalați pe final de meci. Suporterii de la Euro 2024 s-au bucurat însă de prezența brunetei și s-au înghesuit la poze.

Gallery

​Ivana Knoll a făcut furori în Qatar, acolo unde s-a ales cu titulatura de “cea mai sexy suporteră de la Cupa Mondială”. Fosta Miss Croația a impresionat audiența cu ținutele sumare, iar fotografiile cu ea din tribune au ajuns în presa din întreaga lume. 

Experiența din Qatar i-a adus peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram și multe contracte bănoase.

Cum era de așteptat, bruneta și-a făcut apariția și la Campionatul European de Fotbal, care se desfășoară în perioada 14 iunie – 14 iulie, în Germania.

Ivana a făcut furori pe străzile din Hamburg, dar și pe stadionul Volksparkstadion, acolo unde naționala Croației a întâlnit-o pe Albania. (Vezi imagini cu ținutele sexy purtate de IVANA la Euro 2024 în GALERIA FOTO de mai sus)

Așa cum ne-a obișnuit, Ivana a ales o ținută sumară, în culorile drapelului croat. Bruneta a postat mai multe imagini sexy pe contul de socializare, iar comentariile au curs valuri.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ivana Knöll (@knolldoll)

„Ai rămas la fel de frumoasă!”, „Cea mai bună priveliște de la meci”, „Cea mai tare femeie din tribune!”, „Ar trebui să îți ascunzi sânii ca jucătorii să se poate concetra pe terenul de fotbal”, „Ne-ai topit!”, „Cel mai frumos zâmbet din lume!”, „Frumusețea ta de nedescris te-a făcut adevărata regină de la Euro 2024”, i-au scris unii dintre admiratori.

Vezi imaginile cu Ivana Knoll în GALERIA FOTO de mai sus.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni