• PRO TV
  • Mario Iorgulescu scapă de condamnarea la 13 ani și 8 luni de închisoare. Cazul lui va fi rejudecat

Mario Iorgulescu scapă de condamnarea la 13 ani și 8 luni de închisoare. Cazul lui va fi rejudecat

Mario Iorgulescu scapă de condamnarea la 13 ani și 8 luni de închisoare. Cazul lui va fi rejudecat
Sursa: Facebook

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, scapă de condamnarea la 13 ani și opt luni de închisoare, iar procesul acestuia va fi rejudecat de Curtea de Apel București, a decis, joi, instanța supremă.

Gallery

​Mario Iorgulescu fusese condamnat pentru omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și drogurilor. În urma accidentului provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, în 2019, un tânăr a murit.

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a admis lui Mario Iorgulescu o cale extraordinară de atac – recurs în casație.

Citește și: 

Mario Iorgulescu scapă de închisoare

Decizia magistraților este definitivă: „Admite recursul în casaţie declarat de inculpatul Iorgulescu Gino – Mario împotriva deciziei penale nr. 1485/A din 18 octombrie 2023, pronunțată de Curtea de Apel Bucureşti – Secția a II-a Penală (…). Casează, în parte, decizia penală atacată, numai în ce privește pe inculpatul Iorgulescu Gino – Mario și trimite cauza la rejudecare de către instanța de apel, Curtea de Apel București. Menține celelalte dispoziții ale hotărârii atacate, care nu contravin prezentei decizii”, a decis joi instanța supremă.

Reamintim că Mario Iorgulescu este internat într-o clinică privată din Italia.

În octombrie 2023, Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani şi opt luni de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti pentru accidentul provocat în septembrie 2019 când, beat și drogat, a ucis cu mașina un tânăr de 24 de ani.

Citește și:

De asemenea, Curtea de Apel Bucureşti a anulat decizia tribunalului prin care Mario Iorgulescu trebuia să plătească către doi membri ai familiei bărbatului ucis de el în accident sumele de 200.000 euro – daune morale şi 100.000 lei daune materiale, urmând ca aceste daune să fie achitate de societatea de asigurări CITY INSURANCE SA, societate care se află însă în faliment.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni