• PRO TV
  • Suma colosală pe care Tzancă Uraganu o cere pentru a cânta la un eveniment: „Dacă tu nu-ți permiți...”

Suma colosală pe care Tzancă Uraganu o cere pentru a cânta la un eveniment: „Dacă tu nu-ți permiți...”

Suma colosală pe care Tzancă Uraganu o cere pentru a cânta la un eveniment: „Dacă tu nu-ți permiți...”

Tzancă Uraganu se numără printre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Totodată, acesta este și unul dintre cei mai solicitați cântăreți, fiind invitat să cânte la o mulțime de evenimente. Cât trebuie să scoți din buzunar ca să îți cânte Tzancă Uraganu la nunta sau la botez?

Gallery

Tzancă Uraganu a explicat în mod public motivul pentru care solicitările lui financiare sunt atât de mari.

Cât cere Tzancă Uraganu ca să îți cânte la eveniment

Celebrul manelist are un tarif destul de piperat, nu mai puțin de 12.000 de euro pentru a întreține atmosfera la  nuntă sau la botez.

„Dacă tu nu-ți permiți, crezi că toată lumea nu-și permite. Dacă cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru că avem de plătit taxe, impozite. Noi plătim impozit la stat. Eu iau bani numai în firmă, nu iau bani în mână, avem și noi de plătit. Dăm 10%-20% la stat pentru că așa e normal și legal. De asta cerem prețuri. Suntem mai mulți în orchestră, suntem atâția băieți. Dacă nu îți permiți, du-te și ia pe cine îți permiți”, a spus Tzancă Uraganu legat de tariful pretins.

Citește și:

Desigur că în acești bani nu intră și cei de dedicații. Nu de alta, dar sunt evenimente unde se primesc bani grei și altele unde nu se dau foarte mulți bani pentru dedicații. Cu toate acestea, artistul a recunoscut faptul că a câștigat și sume mai mari ca tariful pretins doar din dedicații. Vorbim despre aproximativ 30.000 de mii de euro, bani pe care i-a încasat la un eveniment în străinătate.

Acesta a recunoscut că a primit și bani falși din dedicații:

Citește și:

”Am stat pe drumuri, să dau declarații. Dacă sunteți vai de steaua voastră și vreți să dați dedicații, dați dedicații la ureche, că nu vă refuză nimeni (... ) Oamenii mă așteptau de vreo lună și m-au rugat să vin. Până la urmă, dacă nu mă duceam, mă trezeam cu mascații peste mine”, a spus atunci manelistul.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni