• PRO TV
  • Noi detalii în cazul tragediei de la Cluj. Cine erau cele trei persoane decedate lângă o piscină gonflabilă

Noi detalii în cazul tragediei de la Cluj. Cine erau cele trei persoane decedate lângă o piscină gonflabilă

Noi detalii în cazul tragediei de la Cluj. Cine erau cele trei persoane decedate lângă o piscină gonflabilă

Doi soți din Cluj și fiul lor, în vârstă de 46 de ani, au murit după ce s-au electrocutat lângă o piscină gonflabilă din curtea casei. Potrivit anchetatorilor, părinţii ar fi încercat să îşi salveze fiul, care se afla în apă, dar s-au electrocutat şi ei.

Tragedia s-a întâmplat marți seara, într-o curte de pe strada Soporului din Cluj-Napoca.
Ovidiu Mureșan ( un fost director de bancă) și părinții lui de 74 respectiv 76 de ani și-au găsit sfârșitul într-un mod cumplit. S-au electrocutat, rând pe rând, din cauza unei instalații electrice improvizate. Vezi animație grafică despre cum s-a produs accidentul pe stirileprotv.ro

Deasupra bazinului din curte treceau mai multe fire de curent. Fiul era în apă, când, se pare, un fir s-a rupt. El a fost primul care s-a electrocutat. Mama lui ar fi sărit să-l salveze, dar curentul a trecut și prin corpul ei. Martor la scene a fost tatăl de 76 de ani, ultimul care a încercat să-și scoată de acolo familia. A murit, însă, și el. 

Ovidiu nu era căsătorit și nu avea copii. El își vizita des părinții. Din mărturiile celor cunoscuți, el avea planuri mari - deținea câteva hectare de teren și intenționa să construiască mai multe case în zonă. Incidentul tragic a fost descoperit de un vecin, care a sunat la 112 după ce încercase fără succes să ia legătura telefonic cu toți cei trei membrii ai familiei. 

Sursă foto: Stirile PRO TV

Gallery

​Vezi și: 

Sursă foto/caracter ilustrativ: Pixabay

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni