• PRO TV
  • Un copil în vârstă de doar șapte ani din Botoșani a murit sub ochii tatălui său! Motivul decesului

Un copil în vârstă de doar șapte ani din Botoșani a murit sub ochii tatălui său! Motivul decesului

Un copil în vârstă de doar șapte ani din Botoșani a murit sub ochii tatălui său! Motivul decesului

Un copil în vârstă de șapte ani a murit la Botoșani, după ce a inhalat o substanța toxică cu care tatăl său a dezinfectat oile de la stână.

O tragedie fără margini a avut loc la Botoșani, acolo unde un copil în vârstă de doar șapte ani s-a stins din viață, sub privirile tatălui său, după ce a inhalat insecticid. Băiețelul petrecea mult timp la stână alături de părintele său și nimeni nu s-a gândit că acest lucru i-ar putea aduce sfârșitul. 

Cu doar o zi înainte de tragedie, tatăl băiețelului a dezinfectat oile de la stână folosind un insecticid puternic. Din cauza ploii care s-a năpustit peste sat, substanța toxică a ajuns și în locul în care copilul dormea. Acest lucru i-a fost fatal, deoarece în timpul somnului a inhalat insecticidul, iar mai apoi și-a anunțat părinții că se simte rău.

Deși copilul a primit îngrijiri medicale de urgență, doctorii nu au putut să-i facă nimic pentru a-l salva.

”Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a fost chemat de un echipaj B pentru un copil de 7 ani, aflat în stop cardio-respirator, asistolă. S-au efectuat manevre de resuscitare, intubație oro-traheală, masaj cardiac extern, linie venoasă, adrenalină 1mg la 3-5 minute. După aproximativ 50 de minute s-a declarat decesul, suspiciunea fiind intoxicație cu insecticid", a transmis UPU-SMURD.

Sursă foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni