• PRO TV
  • Irina Rimes și Satoshi au lansat „Bate, vântule”, o melodie despre dorul de casă: „Din diasporă, piesa asta se ascultă cu noduri in gât! Un imn al perioadei în care trăim!”

Irina Rimes și Satoshi au lansat „Bate, vântule”, o melodie despre dorul de casă: „Din diasporă, piesa asta se ascultă cu noduri in gât! Un imn al perioadei în care trăim!”

Irina Rimes și Satoshi au lansat „Bate, vântule”, o melodie despre dorul de casă: „Din diasporă, piesa asta se ascultă cu noduri in gât! Un imn al perioadei în care trăim!”

Irina Rimes și Satoshi au ajuns la inimile tuturor cu cea mai nouă colaborare! Cei doi artiști au lansat „Bate, vântule”, o melodie despre dorul de casă, originile și trecerea timpului.

Gallery

„Visez de mult o piesă prin care să impresionez muzical și liric țărișoara din care vin, însă niciodată nu am găsit contextul potrivit. Mă bucur că ea în sfârșit se întâmplă, aici, acum și alături de Satoshi”, a mărturisit Irina Rimes, potrivit Unimedia.info.

Versurile piesei au fost scrise de Satoshi și Irina Rimes. „Bate, vântule” are și un videoclip emoționant care a fost lansat în urmă cu două zile pe platforma de Youtube. Clipul este regizat de Roman Burlaca și a adunat sute de comentarii de fanii celor doi artiști.

Videoclipul piesei, realizat în Republica Moldova, completează perfect atmosfera creată de muzică. Filmările au avut loc pe dealurile pitorești și prin pădurile dese ale Moldovei, în localitățile Gordinești și Văratec.

„2 moldoveni, 2 suflete talentate , 2 strigăte pentru liberă exprimare. Jos pălăria Satoshi și Irina, nu o să obosesc niciodată de vocile voastre, miere pe suflet. Cel mai bun duo!”;

„Of Doamne, plânge diaspora în versuri melancolice”;

„Doamne, ce doare piesa asta! Plâng, dar mai am speranță atât timp cât există oameni ce simt ca mine! Vă mulțumesc pentru adevărurile spuse!”;

„Eu am fugit de-acasă, dar de dor unde să fug? Piesă care ne strigă numele, care ne reprezintă identitatea țării prea bine. Felicitări pentru versuri, pentru videoclip cu vibe de Miorița și pentru întreaga echipă care stă în spate”;

„Cioburi ne-am făcut cu toții acum. Acesta poate fi cu siguranță un imn al moldovenilor. Bravo amândurora, sunteți o forță, piesa asta e o forță! Satoshi, puțini, tare puțini ca tine!”;

„O durere cântată in versuri atât de profunde…impresionant! Sunteți vocea generației care încă simte, aude și vede! Ați dublat talentul și ați creat o piesa minunată! Multe aprecieri!”;

„Efectiv plâng... De fericire si mândrie! Mulțumesc pentru emoții, moldovenii mei dragi”;

„Mi se rupe inima. Adevărul pe care-l intuiam, dar îmi era frică să-l aud, fiind plecat din țară. Sper enorm să devină realitate odată visul nostru european și să avem oportunițăți pentru revenire”;

„Din diasporă, piesa asta se ascultă cu noduri in gât! Versuri profund emoționante și pline de semnificație, un amestec de tristețe și reziliență, și ... DORUL ... Foarte bună piesa și clipul! Un imn al perioadei în care trăim!”, au transmis cei care au urmărit clipul și au ascultat piesa „Bate, vântule!”.

Cine este Satoshi

Născut în 1998 în Cahul, Moldova, Satoshi este o voce fresh în peisajul muzicii urbane, cunoscut pentru stilul său inovator, cu rădăcini din muzica tech trap și chopper rap. Alături de atitudinea sa puternică și o voce pe măsură, Satoshi a început să lucreze la primul său album în 2020, iar în 2022 a lansat cu succes primul său album de studio intitulat “RUSH”. Printre single-urile lansate și bine primite se numără “Mama mi-a spus” și “Foaie Verde”, “Căștile Mele”, care a fost prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Satoshi (@satoshicahul)

Colaborarea sa cu Carla’s Dreams pentru ,,Noaptea pe la 3” a avut un impact imens și i-a adus o bază de fani în România. Au urmat single-uri de succes precum ,”Dansăm”, “Unde Verile” și “Ochii”. 

 Fotografii: Instagram/ Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni