• PRO TV
  • Laura Cosoi s-a fotografiat pe jumătate dezbrăcată, iar fanii au taxat-o fără să stea pe gânduri. Cum a putut să apară actrița, în ultima lună de sarcină: „E destul de rușinos”

Laura Cosoi s-a fotografiat pe jumătate dezbrăcată, iar fanii au taxat-o fără să stea pe gânduri. Cum a putut să apară actrița, în ultima lună de sarcină: „E destul de rușinos”

Laura Cosoi s-a fotografiat pe jumătate dezbrăcată, iar fanii au taxat-o fără să stea pe gânduri. Cum a putut să apară actrița, în ultima lună de sarcină: „E destul de rușinos”

Laura Cosoi numără zilele până când își va aduce pe lume cel de-al patrulea copil, iar fericirea este atât de mare, încât a vrut să o împărtășească și cu fanii ei, prin intermediul unei fotografii care a stârnit anumite controverse.

Gallery

Nu mai este mult și, în familia pe care și-a întemeiat-o Laura Cosoi, își va mai face apariția încă un membru. Însărcinată în ultima lună, actrița a postat o fotografie care îi scoată burtica de gravidă în evidență, însă nu toate reacțiile au fost pe măsură.

Laura Cosoi, fotografiată aproape dezbrăcată

Bucuroasă pentru minunea care se află în pântecele sale, Laura Cosoi a postat o fotografie, pe contul său de Instagram, în care apare cu burtica la vedere, în timp ce poartă doar lenjerie intimă și o cămașă albă, care lasă la vedere o parte din corp (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Citește și:

​Deși a pozat, parțial, acoperită, gestul făcut de actriță nu a rămas netaxat de persoanele care consideră că a întrecut măsura, mai ales pentru că, acasă, are trei copii. „E destul de rușinos, nu se arată burta, sânii și mai ales fesele!”, a fost mesajul pe care Laura Cosoi l-a primit.

Fetițele Laurei Cosoi, nerăbdătoare pentru a cunoaște bebelușul

Pe măsură ce termenul se apropie, emoțiile devin din ce în ce mai puternice. Nu doar Laura Cosoi și soțul ei așteaptă să cunoască noul membru al familiei, ci și cele trei fetițe pe care actrița le are.

În cadrul unei emisiuni televizate, Laura Cosoi a mărturisit că micuțele îi pun tot felul de întrebări în ceea ce privește modul în care fetița sau băiețelul va veni pe lume, iar ea le explică, în așa fel încât să poată înțelege la vârsta lor.

Citește și:

„Cei mici mă întreabă cum iese din burtă, că nu prea înțeleg cum iese copilul. Sunt sinceră, le zic cum stau treburile atunci când surprind momente mai de fete. Ele sunt fetițe, e normal, intră în baie peste mine, se uită, mă studiază, văd că mă modific și sunt drăguțe. Eu le explic și îmi spun că și ele vor să aibă bebe în burtă când sunt mari”, a povestit Laura Cosoi.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni