• PRO TV
  • Motivul terifiant pentru care Laura, o mamă în vârstă de 44 de ani, și-a rugat soțul să o omoare! Declarațiile care au șocat pe toată lumea: „Nu puteam să...”

Motivul terifiant pentru care Laura, o mamă în vârstă de 44 de ani, și-a rugat soțul să o omoare! Declarațiile care au șocat pe toată lumea: „Nu puteam să...”

Motivul terifiant pentru care Laura, o mamă în vârstă de 44 de ani, și-a rugat soțul să o omoare! Declarațiile care au șocat pe toată lumea: „Nu puteam să...”

Laura Turner a trecut prin cele mai dificile clipe din viața ei, ajungând chiar în punctul în care să îi ceară soțului său să o omoare. Femeia în vârstă de 44 de ani a fost supusă unor chinuri inimaginabile din cauza unor medici.

Laura Turner este mama în vârstă de 44 de ani care a ajuns să îi ceară propriului ei soț să o omoare. Totul a început în 2021, atunci când a mers la un salon de înfrumusețare pentru un tratament facial, mai concret, o exfoliere. Din păcate însă, deși femeia și-a dorit să arate mai bine, viața ei s-a transformat într-un adevărat calvar din cauza faptului că medicii nu au atenționat-o că procedura implica folosirea curentului electric, interzis persoanelor cu metale în corp.

La acea vreme, Laura purta un aparat dentar metalic în spatele dinților, care i-a provocat coșmarul pe care îl trăiește până în prezent. Aceasta a povestit că în timpul procedurii dinții ei au început să se simtă „ciudat”, iar apoi au început durerile. Deși a oprit medicul din a-i continua exfolierea facială, repercursiunile au continuat să se simtă ani de zile. 

„Mi-a fost luată complet abilitatea de a funcţiona ca un om normal. Nu puteam să ies din casă. Eram izolată, mă simţeam singură şi terifiată”, a povestit Laura Turner, potrivit  Mirror 

Laura a ajuns de mai multe ori la neurolog, din cauza durerilor prea mari pe care le simțea atât în zona dinților, cât și a capului. Medicii i-au prescris medicamente ce îi provocau insomnie, din cauza cărora nu se mai putea comporta rațional. În timp, situația ei s-a agravat, iar doctorii au hotărât să îi ofere un tratament cu antidepresive, medicamente împotriva convulsiilor, dar și tratament pentru anxietate.
Deoarece viața ei nu se îmbunătățea, femeia a povestit că l-a implorat pe soțul ei să o ucidă, ca să nu mai treacă prin astfel de stări, care se agravau de la o zi la alta. Bărbatul i-a fost alături în tot acest timp și a încurajat-o că totul va fi bine, într-un final.

Laura a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze cu medicamente

În anul 2022, Laura a avut parte de un episod de-a dreptul terifiant. Femeia a luat prea multe pastile, lucru care a făcut-o să își piardă atât echilibrul, cât și raționamentul. Astfel, într-un moment de inconștiență, a căzut de pe o clădire. A scăpat cu viață, dar și-a fracturat mai multe oase, coastele, dar și pelvisul.

Femeia de 44 de ani, mamă a trei copii, este în continuare internată și speră să se vindece.
Foto: TiKTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni