• PRO TV
  • Cine este influencerul român care a împărțit bani la copii și la oameni sărmani în Bali. Mesajul lui a stârnit un val de aprecieri: „Hai să ne bucurăm de ce avem”

Cine este influencerul român care a împărțit bani la copii și la oameni sărmani în Bali. Mesajul lui a stârnit un val de aprecieri: „Hai să ne bucurăm de ce avem”

Cine este influencerul român care a împărțit bani la copii și la oameni sărmani în Bali. Mesajul lui a stârnit un val de aprecieri: „Hai să ne bucurăm de ce avem”

Mangiurea s-a remarcat pe Instagram în calitate de fitness influencer. Pe lângă sfaturile sale legate de antrenamente sportive și stil de viață sănătos, bărbatul își relatează experiențele din călătoriile sale. De câteva luni se află în Bali, un loc care l-a fermecat nu doar prin peisaje, dar și prin simplitatea și bunătatea oamenilor pe care i-a întâlnit.

Recent, antrenorul de fitness a atras atenția internauților cu un video în care arată cum le-a împărțit bani copiilor, femeilor și bătrânilor sărmani întâlniți pe stradă, pe insula Gili Trawangan. 

View this post on Instagram

A post shared by Mangiurea (@iammangiu)

Nu este prima dată când Mangiurea împarte bani pe stradă la cei nevoiași. Mai mulți oameni i s-au alăturat în acest demers, iar el le mulțumește printr-un mesaj: 

„Cu ajutorul vostru astăzi am reușit să fericesc câteva suflete, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. O să continui în a vă face să zâmbiți și cu siguranță o să-mi întorc karma față de toți oamenii care s-au implicat.
Viața uneori pare nedreaptă, dar comparând calitatea vieților acestor oameni, am ajuns să cred că este doar neînțeleasă, noi suntem bine, foarte bine, doar că avem mințile otrăvite de aceast univers „online”, ce ne face să ne simțit inferiori, când de fapt este doar un derapaj emoțional, hrănit de lipsa de recunoștință pe care am uitat cum să o aplicam în viețile noastre.
Avem o dată de expirare ce la un moment dat își va face prezența, așa că hai să ne bucurăm de ce avem, indiferent că ne lipsesc unele elemente, ce credem că fără de ele nu putem fi fericiți.
Fiecare dintre noi avem puterea de a ne crea această fericire, cu puținul pe care îl avem”, scrie el. 

Filmulețul a adunat sute de comentarii de apreciere. Codin Maticiuc a reacționat printr-o postare. „O idee de activitate când mai vizitați locuri mai bătute de soartă. Ce zi frumoasă a avut al meu. Felicitări”, i-a scris actorul lui Mangiurea. 


„Ce să scriu eu Doamne ca să pot să scriu mișto.....mișto așa ca tine. Pe lângă faptul că ești terapia mea de râs și motivație în fiecare zi, că ne lovești acolo unde doare.Azi te-am admirat și îndrăgit mai mult ca niciodată. Mulțumesc că ești pe acest Pământ așa mișto. Mulți pupici și îmbrățișări”;

„Singurul influencer pe care îl urmăresc zilnic. Cult, foarte cult, amuzant, are simțul umorului și așa este el, nu e fals ca alții...bravo, frate!! Pentru mine ești un exemplu”; 

„Foarte frumos din partea ta, tot respectul”, sunt doar câteva dintre reacțiile românilor. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Mangiurea

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni