• PRO TV
  • Babasha a povestit într-un podcast ce a simțit după ce a fost huiduit la concertul Coldplay: „Nu mă așteptam să mai fiu invitat și a doua seară!”

Babasha a povestit într-un podcast ce a simțit după ce a fost huiduit la concertul Coldplay: „Nu mă așteptam să mai fiu invitat și a doua seară!”

Babasha a povestit într-un podcast ce a simțit după ce a fost huiduit la concertul Coldplay: „Nu mă așteptam să mai fiu invitat și a doua seară!”

Babasha a vorbit despre tot ce a însemnat pentru el experiența Coldplay, în zilele de 12 și 13 iunie, în podcastul lui Damian Drăghici.

Gallery

Tânărul de 22 de ani, care a fost invitat de trupa britanică să cânte pe Arena Națională și a fost huiduit în prima seară de concert, a dezvăluit ce reacție a avut Chris Martin și cum l-a încuraj în cea de-a doua seara.

Babasha a povestit că imediat după momentul de pe Arena Națională a început să plângă și la un moment dat s-a simțit vinovat „că oamenii ăia l-au huiduit și pe Chris, m-am gândit că le-am stricat și lor concertul”.

În podcastul lui Damian Drăghici, Babasha a spus că s-a întâlnit cu Chris Martin la after party-ul pregătit de organizatori.

„S-a făcut un after după aia, adică ne-am strâns mai mulți oameni într-un loc și socializam, nu era gen vreo petrecere. Nu am putut să stau foarte mult cu el, pentru că toată lumea a sărit pe el, dar am vrut doar să stau puțin lângă și să-i văd reacția vizavi de mine. El era foarte liniștit pentru că începuse să înțeleagă probabil, să își facă o idee despre ceea ce s-a întâmplat și a vrut doar să mă încurajeze”, și-a amintit Babasha.

Interpretul de manele a mărturisit că nu a putut să doarmă în aceea noapte și nu se aștepta ca solistul trupei să-l invite la concert și în cea de-a doua seară.

„Te-ai gândit că te mai invită Chris a doua zi sau nu?”, l-a întrebat Damian Drăghici.

„Nu, nu. Tocmai de asta nici nu am dormit pentru că nu mă așteptam să mai fiu invitat. Nu am dormit și am stat toată seară să citesc și mai spun că este vorba de rasă pentru că nu aveți idee câte mesaje am primit în privat despre pielea mea și despre faptul că sunt țigan, să mă duc la mine în India și tot felul de de-astea, chestii cu care m-am mai întâlnit chiar și la liceu, chiar și în școala gimnazială, chiar și la facultate, la Conservator, în viața de zi cu zi.  cărora știu să le fac față și le fac față râzând pentru că nu mă interesează deși sunt mândru că sunt țigan și îmi place foarte mult și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt eu, personajul ăsta. (…) Sunt om și atât!  Adică cum sunt țigani proști sau deștepți sau afaceriști bogați, săraci, tot felul de  roluri, la fel sunt și români și unguri... Și într-adevăr, suntem marginalizați  și nu se recunoaște treaba asta, dar accept și spun: „Da, ok!”, dar nici nu mă interesează pentru că dacă tu mă marginalizezi pe mine, înseamnă că tu ai o problemă cu tine, tu nu ai o problemă cu mine, pentru că eu nu ți-am făcut nimic!”, a spus tânărul care e student la Conservator.

Printre altele, Babasha a sublinit că i-a spus la un moment dat lui Chris Martin despre etnia sa și i-a tradus refrenul melodiei „Păi na”, pe care a cântat-o pe Arena Națională.

„Am fost într-un șoc emoțional. Le-am spus (n.red organizatorilor) că indiferent dacă mă mai cheamă oamenii ăștia, eu nu vreau să mă mai duc pentru că nu mai pot, nu mai am putere. Nu dormisem deloc, mă durea capul, nu mai era timp nici de repetiții”, a povestit Babasha.

În cele din urmă, Babasha a urcat pe scenă și-n cea de-a doua seara și a avut la dispoziție doar 5 minute să repete cu toată trupa înainte de concert.

„Am mers în camera în care erau ei (n.red trupa Coldplay). Chris a înțeles și l-a durut treaba asta și desi era supărat pentru ce s-a întâmplat, era mai mult încântat să facem iar treaba asta și să vedem reacția oamenilor”, a mai spus Babasha.

Vezi AICI ce s-a întâmplat în cea de-a doua seară la concertul Coldplay

Fotografii: Instagram/ capturi Youtube

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni