• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată după ce Gabi Bădălău s-a afișat cu noua iubită la un eveniment monden: „Știu foarte multe lucruri”

Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată după ce Gabi Bădălău s-a afișat cu noua iubită la un eveniment monden: „Știu foarte multe lucruri”

Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată după ce Gabi Bădălău s-a afișat cu noua iubită la un eveniment monden: „Știu foarte multe lucruri”

Gabi Bădălău s-a afișat pentru prima dată în spațiul public alături de noua sa parteneră, iar Bianca Drăgușanu a văzut tot! Cum a putut reacționa vedeta

Gallery

​Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format un unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă românească, însă povestea lor de dragoste a ajuns rapid la final. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, iar de curând omul de afaceri și-a făcut apariția la un eveniment alături de noua sa parteneră.

Recent, Gabi Bădălău a spus despre Bianca Drăgușanu că ar avea pe cineva de șase luni și că în timpul relației cu el l-ar fi înșelat.

Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată după ce Gabi Bădălău s-a afișat cu noua iubită

Bianca Drăgușanu a dat nas în nas cu fostul partener și actuala lui iubită, la un eveniment monden, iar într-un interviu pentru spynews.ro a spus că acesta „are niște probleme din cauza căldurii și i-a luat-o caracterul razna”.

”A, da? Dacă aveam eram cu el aici, cred că are niște probleme din cauza căldurii și i-o mai ia caracterul razna, dar din respect pentru familia lui și pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi eu prefer să nu comentez.

Eu consider că Dumnezeu vede și aude lucruri pe care eu nu le-am văzut și mă scoate din ecuațiile în care eu nu sunt fericită”, a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa amintită.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni