• PRO TV
  • Zanni se declară pregătit pentru a lupta în cușcă împotriva lui Iancu Sterp. Suma colosală pe care a cerut-o câștigătorul ”Survivor” pentru un meci: „Vrea lumea să vadă”

Zanni se declară pregătit pentru a lupta în cușcă împotriva lui Iancu Sterp. Suma colosală pe care a cerut-o câștigătorul ”Survivor” pentru un meci: „Vrea lumea să vadă”

Zanni se declară pregătit pentru a lupta în cușcă împotriva lui Iancu Sterp. Suma colosală pe care a cerut-o câștigătorul ”Survivor” pentru un meci: „Vrea lumea să vadă”

Deși competiția ”Survivor All Stars” s-a încheiat, războiul dintre Iancu Sterp și Zanni continuă. Acesta s-au putea muta în cușca RXF, confruntarea fiind acceptată de dublul campion Survivor.

Gallery

Iancu Sterp și Zanni nu au fost rivali doar la ”Survivor All Stars”, ci sunt rivali și după încheierea concursului, iar faptul că fratele lui Culiță a pierdut trofeul în fața adversarului a ridicat rivalitatea dintre ei la cote și mai înalte.

Rivalitatea dintre Zanni și Iancu ar putea fi încheiată în ring

În emisiunea ”La Măruță”, Iancu Sterp a vorbit despre o posibilă luptă cu Zanni, în ring, iar acesta a acceptat, fără să stea pe gânduri. Fratele lui Culiță nu doar că își dorește confruntarea, dar a ținut să precizeze că, dacă va avea loc, ar fi, pentru Zanni, „sinucidere curată”.

Citește și:

„Eu am fost supărat în ziua finalei, atât. Să știi că m-am gândit la asta (n.r. – să intre cu Zanni în cușcă) El l-a provocat pe Andrei Ciobanu, el nu e cu bătaia, dar m-am gândit că l-ar duce capul, dar ar fi sinucidere curată. Eu nu zic, Zanni e luptător, e vânos, dar are 60 de kilograme. Doamne ferește (n.r. – să intre cu el în cușcă), sinucidere curată”, a spus Iancu Sterp, în urmă cu doar câteva zile.

Zeci de mii de euro pentru confruntarea RXF dintre Zanni și Iancu Sterp

Chiar dacă, până acum, lupta dintre Iancu și Zanni nu s-a stabilit concret, câștigătorul ”Survivor All Stars” a mărturisit că le-a scris organizatorilor RXF și le-a cerut și o sumă importantă, pentru a lupta împotriva lui Iancu.

Deși unii internauți își doresc să vadă și această confruntare între ei, alții sunt de părere că lupta nu se va încheia bine pentru Zanni: „Stai cuminte Zanni, că te bate Iancu de îți sar tatuajele”.

Citește și:

​Cu toate acestea, Zanni nu s-a lăsat intimidat și s-a declarat pregătit pentru lupta care, cu siguranță, va ajunge în atenție tuturor: „Păi și nu vrei să vezi treaba asta? Eu aș plăti să văd cum sar tatuajele de pe cineva și, dacă nu sar tatuajele, să văd cum iese brânza din celălalt, cui îi cad fibra și proteina pe jos. Eu aș plăti.

40.000 de euro, dacă mă întrebi, aș vrea să primesc de la RXF, care nici nu răspunde la mesaje. De ce? Că vrea lume să vadă asta”, a spus Zanni, pe TikTok.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni