• PRO TV
  • Bia Khalifa, incident alarmant la aeroport! Blondina a fost prinsă cu un glonț în geantă. Motivul halucinant pentru care transporta proiectilul: „Au ceva cu mine”

Bia Khalifa, incident alarmant la aeroport! Blondina a fost prinsă cu un glonț în geantă. Motivul halucinant pentru care transporta proiectilul: „Au ceva cu mine”

Bia Khalifa, incident alarmant la aeroport! Blondina a fost prinsă cu un glonț în geantă. Motivul halucinant pentru care transporta proiectilul: „Au ceva cu mine”

Bia Khalifa a avut parte de un incident complet neașteptat în Aeroportul Internațional Henri Coandă din București. Aceasta a fost prinsă de oamenii legii cu un glonț în geantă.

Gallery

​Bia Khalifa este una dintre cele mai cunoscute și controversate persoane publice din România, aceasta fiind și prima femeie din țară care și-a făcut o carieră pe OnlyFans. Creatoarea de conținut pentru adulți se află în permanență în centrul atenției, atât grație fotografiilor indecente pe care le postează, cât și din cauza scandalurilor în care a fost implicată. Reamintim că în urmă cu doi ani vedeta a fost bătută în Aeroport, după ce nu a respectat indicațiile jandarmilor. 

Acum, Bia Khalifa are alte probleme serioase cu legea. Tânăra în vârstă de 24 de ani a fost oprită pe Aeroportul Otopeni, la controlul de securitate, după ce i s-a găsit în geantă un glonț. În urma descoperirii, i s-a deschis un dosar penal ce are ca obiect confiscarea specială.

Într-un interviu acordat publicației SpyNews, Bia Khalifa a recunoscut că se plimba cu un glonț în geantă și a explicat că l-a primit cadou de la prietenii ei de origine albaneză. Aceasta avea de gând să transforme proiectilul într-un lănțișor, însă i-a fost confiscat în aeroport.

”Eu din presă am aflat că aș avea un dosar penal, m-am dus personal până la Judecătoria Buftea. Într-adevăr a fost o procedură legală pentru că mi-au confiscat un glonț, îl aveam la mine, îl primisem cadou de la prietenii mei din Albania pentru a-mi face un lănțișor. Oamenii legii mi l-au confiscat.Totul s-a întâmplat în aeroport, la controlul de securitate. M-au întrebat că ce e cu acest glonț, le-am zis adevărul că l-am primit cadou să-mi fac lănțișor, nu l-am ascuns, dacă era să ascund ceva cu siguranță îl ascundeam, îl băgam la bagajul de cală sau nu-l luam cu mine. Nu știam că nu e voie. În Tirana nu m-au oprit, doar în România, se pare că doar în România au ceva cu mine”, a spus vedeta pentru sursa citată.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni