• PRO TV
  • Corina Bud, prima reacție după derapajul de la concertul Coldplay! Ce mesaj i-a transmis lui Babasha: „Un om pe care l-am rănit fără să vreau”

Corina Bud, prima reacție după derapajul de la concertul Coldplay! Ce mesaj i-a transmis lui Babasha: „Un om pe care l-am rănit fără să vreau”

Corina Bud, prima reacție după derapajul de la concertul Coldplay! Ce mesaj i-a transmis lui Babasha: „Un om pe care l-am rănit fără să vreau”

Cântărețul de manele Babasha, care a cântat la concertele Coldplay din București anul acesta, a fost criticat dur de Corina Bud. Artista a atras un val de ură imens în mediul online, însă abia acum a revenit cu scuze.

Gallery

​Corina Bud s-a arătat nemulțumită de momentul lui Babsha la primul concert Coldplay care a avut loc pe data de 12 iunie la Arena Națională. După prima seară, artista a început să întrebe oamenii care ieșeau de pe Arena Națională ce părere au avut despre „momentul cu manele” și să le filmeze reacțiile.

Cum era de așteptat, aceasta a fost făcută praf de internauți atât pe TikTok, cât și pe Instagram sau Facebook. În speranța că va scăpa de „gurile rele”, Corina Bud și-a dezactivat comentariile de la ultimele sale postări și a dispărut din mediul online preț de câteva zile.

Acum, la o săptămână după cele întâmplate, Corina Bud a venit și cu prima sa reacție. Artista și-a cerut scuze și a recunoscut că l-a rănit pe Babasha cu tot ceea ce a făcut, însă a ținut să menționeze că în comportamentul său nu a fost „nicio fărâmă de rasism”.

„Mesajul ăsta e pentru familia mea, prietenii și fanii mei, pentru cei care m-au înțeles mereu, în toate deciziile, riscurile și greșelile mele. În ceea ce-l privește pe Babasha, cu el am vorbit personal când emoția știrii era sus, pentru că așa este corect, să vorbesc pe viu cu un om pe care l-am rănit, fără să vreau. Nu mi-a fost niciodată frică să trăiesc în adevărul meu artistic, care a însemnat mereu curaj, ironie, cringe și, mai ales, emoție exprimată fără filtre.

Dar am învățat zilele astra că reacția frustra, la emoție puternică, e foarte bună în muzica pop, dar e periculoasă și greșită când e vorba de opinii care pot fi interpretate ideologic. Nu există nicio fărâmă de rasism (sau ageism, body-shaming, sexism) în viața și muzica mea, așadar, nici în toată reacția mea la maneaua de pe scena Coldplay. A fost, la unison cu un stadion, șocul unui moment complet nepotrivit, fără context, fără sens.

Publicul are mereu dreptate și au huiduit toți un moment, sentimentul că ne este ceva impus, că suntem păcăliți. Babasha este un artist tare, are sistem de suport și știe la fel de bine ca toți din industrie care am trecut prin multe huiduieli, că oricare ar fi riscul, te urci pe scenă și îți ții momentul până la capăt. Asta e meseria noastră, face parte din job să fii adulat sau huiduit și bravo lui că a demonstrat că are încredere în arta lui și că face față.

Dar în dialogul ăsta artist-public, care nu e dictatură, ci e cel mai cool spațiu al libertății, fiecare trebuie să își facă treaba și să se exprime liber. Iar noi am simțit că treaba noastră atunci era să dezaprobăm ce ne oferea Coldplay pe scenă. Toți cei care erau lângă mine pe stadion exact asta mi-au spus că au simțit și o parte din oamenii pe care i-am întrebat în zelul meu tâmp, recunosc, de „reporteriță cringe”. Nu am dezaprobat o persoană, ci un moment la Coldplay, dar pentru că am rănit un om, mi-am cerut scuze personal.

Pentru că sunt persoană publică și sunt conștientă de responsabilitatea pe care o am, vă spun să nu urâți niciodată, să nu discriminați pe nimeni niciodată, să nu vă lăsați manipulați de cei puternici niciodată, să fiți mândri de ce vă place mereu și să nu vă fie frică să vă exprimați opiniile, gusturile, libertatea. Niciodată”, a fost mesajul cântăreței.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni