• PRO TV
  • Loredana Chivu, cerută în căsătorie de fostul soț al Andei Adam: „Am primit inelul” Blondina este în culmea fericirii

Loredana Chivu, cerută în căsătorie de fostul soț al Andei Adam: „Am primit inelul” Blondina este în culmea fericirii

Loredana Chivu, cerută în căsătorie de fostul soț al Andei Adam: „Am primit inelul” Blondina este în culmea fericirii

Loredana Chivu este în culmea fericirii! Fosta asistentă TV a fost cerută în căsătorie de fostul soț al Andei Adam, Sorin.

Gallery

Bat clopote de nuntă în showbiz! Loredana Chivu și Sorin Niculescu se pregătesc de nuntă. Chiar dacă sunt împreună de puțin timp, cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare.

Loredana Chivu a primit inelul de la Sorin Niculescu

Loredana Chivu formează un cuplu cu Sorin Niculescu de doar câteva luni. Blondina a primit deja inelul de logodnă și se simte foarte fericită alături de fostul soț al Andei Adam.

Citește și:

Fosta asistentă TV a dezvăluit că ea și partenerul ei au planuri serioase de viitor. Ba chiar și-au cunoscut și familiile, ceea ce înseamnă că nimic nu ar mai putea să îi despartă acum, când viețile lor merg atât de bine.

„Lucrurile sunt din ce în ce mai frumoase între mine și Sorin și nu simt nevoia de afișare a relației mele, mai ales că sunt fericită, iar atunci când sunt fericită într-o relație, consider că e mai bine să țin pentru mine. Important este ce se întâmplă când suntem noi doi și nu am nevoie de validare pentru lucrul acesta. Noi avem foarte multe planuri legate de relația noastră. Am primit si inelul din partea lui, lucrurile sunt destul de serioase. Ne înțelegem din ce în ce mai bine. Ne-am cunoscut reciproc familiile. Mama mea este fericită atunci când eu sunt fericită. Orice părinte se bucură atunci când copilul lui este liniștit și fericit alături de cineva”, a declarat Loredana Chivu pentru Spynews.ro.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni