• PRO TV
  • Cu siguranță știe cum să își facă intrarea! Toți ochii pe Loredana Groza când a coborât din mașină la o petrecere mondenă

Cu siguranță știe cum să își facă intrarea! Toți ochii pe Loredana Groza când a coborât din mașină la o petrecere mondenă

Cu siguranță știe cum să își facă intrarea! Toți ochii pe Loredana Groza când a coborât din mașină la o petrecere mondenă

Loredana și-a făcut intrarea ca o adevărată divă la decernarea premiilor revistei Viva. Artista a strălucit și la propriu, și la figurat, într-o rochie metalică mini, decoltată.

Loredana a filmat momentul apariției sale, la coborârea din mașină, însoțită de doi bodyguarzi. Cântăreața a ales argintiu pentru acest eveniment, de la rochie până la accesorii. “Divă și profesionistă în adevăratul sens al cuvântului”, au comentat fanii.

@loredanagrozaofficial Premiile Viva Romania!? #loredanaforever #fypシ゚ ♬ Hai, România! - Loredana & Marius Moga

Elena Gheorghe a fost și ea una dintre cele mai admirate vedete de la eveniment: aceasta și-a pus silueta în valoare printr-o ținută cu paiete, cu vedere la abdomen.

Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția într-o rochie nude, decoltată, cu paiete aplicate.

Deși mai are puțin până naște al patrulea copil, Laura Cosoi e la fel de activa ca întotdeauna: aceasta a pozat alături de prietena ei, Andreea Ibacka.

Gallery

Intră în GALERIA FOTO de mai sus sa vezi ce ținute au purtat Nicole Cherry, Andreea Bălan, Corina Caragea sau Monica Birladeanu.


Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni