• PRO TV
  • Îl recunoști? În urmă cu 13 ani era unul dintre cei mai de succes actori de comedie de la Hollywood și poza pe covorul roșu alături de Angelina Jolie

Îl recunoști? În urmă cu 13 ani era unul dintre cei mai de succes actori de comedie de la Hollywood și poza pe covorul roșu alături de Angelina Jolie

Îl recunoști? În urmă cu 13 ani era unul dintre cei mai de succes actori de comedie de la Hollywood și poza pe covorul roșu alături de Angelina Jolie

Este unul dintre cei mai buni actori de comedie, ne-a făcut să râdem în hohote de-a lungul anilor și a avut partenere ca Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow pe marile ecrane.

Gallery

Jack Black a jucat în filme de succes precum „Ușuraticul”, „Kung Fu Panda”, „Jumanji” sau „Școala de rock”, iar pe Instagram are peste 14 milioane de fani.

În cele mai recente imagini surprinse de paparazzi, starul de la Hollywood care va împlini 55 de ani în august este de nerecunoscut.

De-a lungul anilor, actorul și-a obișnuit fanii cu un look neglijent și și-a lăsat barba să crească. Starul abia dacă a fost recunoscut în timpul unei ieșiri recente.

Actorul a fost văzut plimbându-se zilele trecute prin cartierul Los Feliz, în Los Angeles. Jack purta un tricou mov, pantaloni scurți colorați și o pălărie numai bună de mers la pescuit. De asemenea, starul din „Kung Fu Panda” avea un rucsac în spate și purta căști.

Atunci când nu joacă sau nu este în turneu cu trupa sa „Tenacious D”, Jack face campanie pentru Joe Biden.  

Actorul american a participat recent la o strângere de fonduri, unde l-a dat ca și câștigător pe Joe Biden la alegerile din noiembrie.

„În urmă cu câteva zile, managerul meu m-a sunat și mi-a spus că George Clooney și Julia Roberts au vrut să îl ajut pe președinte și să vorbesc aici în această seară. Iar eu am spus: Mă bag - când și unde?. Când președintele va câștiga în noiembrie, sunt destul de sigur că în discursul său de victorie voi primi o urare drăguță. Pentru că atunci când democrația este în joc, Jack Black răspunde la apel! Domnule președinte, cu plăcere”, a spus Jack.

View this post on Instagram

A post shared by Jack Black (@jackblack)

De Ziua Tatălui, care s-a sărbărit în SUA și UK în 16 iunie, Jack a pus politica pe plan secundar. El a postat o fotografie alături de tatăl său pe Instagram. „La mulți ani de Ziua Tatălui! Tată... arăți mai tânăr decât mine!”, a scris el, ironizându-și propria înfățișare.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni