• PRO TV
  • În ce stare se află cântărețul Florin Decuseară, după ce a căzut de la 10 metri înălțime. Medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire

În ce stare se află cântărețul Florin Decuseară, după ce a căzut de la 10 metri înălțime. Medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire

În ce stare se află cântărețul Florin Decuseară, după ce a căzut de la 10 metri înălțime. Medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire

Artistul local Florin Decuseară a suferit un accident de muncă luni, pe data de 17 iunie și se află în stare foarte gravă.

Cântărețul din Constanța Florin Decuseară, în vârstă de 46 de ani, a suferit un accident grav de muncă în urmă cu doar câteva zile. Acesta lucrează la Centrala de la Cernavodă, iar într-un moment de neatenție a căzut de la o înălțime de 10 metri.

Echipajele medicale ajunse la fața locului l-au resuscitat aproximativ 15 minute și l-au diagnosticat pe artistul local cu politraumatism prin cădere de la înălțime, acesta aflându-se în stare critică.

Florin Decuseară a fost transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă cu elicopterul SMURD.

„SN Nuclearelectrica SA anunță că în data de 17 iunie 2024 un angajat al centralei a căzut de la înălțime în spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă, în timpul desfășurării unor activități de rutină.

Angajatul a suferit un politraumatism, iar după intervenția echipajului de răspuns de pe amplasament, angajatul a fost preluat de ambulanță în stare conștientă și transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă.CNE Cernavodă a informat autoritățile competente cu privire la eveniment și a demarat investigațiile în concordanță cu prevederile legale.

SN Nuclearelectrica SA își exprimă solidaritatea față de angajatul afectat și familia acestuia. Compania se angajează să ofere tot sprijinul necesar în această perioadă dificilă”, se arată într-un comunicat al Nuclearelectrica.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni