• PRO TV
  • Horoscop zilnic 20 iunie 2024. Săgetătorii trebuie să-și facă ordine în relația de cuplu, Balanțele au parte de o ascensiune profesională

Horoscop zilnic 20 iunie 2024. Săgetătorii trebuie să-și facă ordine în relația de cuplu, Balanțele au parte de o ascensiune profesională

Horoscop zilnic 20 iunie 2024. Săgetătorii trebuie să-și facă ordine în relația de cuplu, Balanțele au parte de o ascensiune profesională

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 20 iunie 2024.

Berbec

Soarele traversează, începând de astăzi, zodia Rac, respectiv sectorul asociat vieții de familie, căminului, patrimoniului, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. În următoarea lună, preocupările tale vor fi, în principal, pentru petrecerea timpului alături de cei dragi, dar și de rezolvarea unor situații în familie sau legate de spațiul de locuit.

Taur

Începând de astăzi și până pe 22 iulie, Soarele traversează zodia Rac, respectiv sectorul gândirii, comunicării, schimbului de păreri, acumulării de informație, interacționării cu ceilalți, deplasărilor și negocierilor. Urmează o lună de zile, în care poți învăța lucruri noi, să începi cursuri, să susții examene, să negociezi sau să interacționezi mai mult cu rudele. Totodată, se intensifică deplasările pentru rezolvarea unor chestiuni administrative și financiare.

Gemeni

Începând de astăzi și până pe 22 iulie, Soarele traversează zodia Rac, respectiv sectorul asociat banilor, pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. În următoarea lună, vei fi determinat să-ți mărești veniturile, să închei colaborări noi sau să obții o mărire salarială.

Rac

Începând de astăzi, beneficiezi de tranzitul Soarelui prin zodia ta. Timp de o lună, vei avea sustinere și energia necesară pentru demararea unor proiecte, să te afirmi, să-ți setezi obiective. De asemenea, se activează și axa relațională și este posibil să-ți petreci mai mult timp cu partenerul sau dacă ești singur, pornești în căutarea perechii.

Leu

Începând de astăzi, Soarele, guvernatorul tău, traversează zodia Rac, respectiv sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. În următoarea lună, îți vei redirecționa energia spre interior. Recomandarea astrelor este să folosești acest tranzit pentru un bilanț și să-ți faci ordine în gânduri și viață!

Fecioară

Registrul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Rac, respectiv în sectorul asociat vieții sociale, grupurilor pe care le frecventezi, prietenilor și proiectelor pe termen lung. Până pe 22 iulie vei socializa mai mult, îți lărgești cercul de cunoscuți și demarezi proiecte noi la propunerea unor prieteni.

Balanță

Începând de astăzi, Soarele tranzitează zodia Rac, respectiv sectorul carierei, aspirațiilor și reputației profesionale. În următoarea lună, ești determinat să-ți demonstrezi abilitățile și experiența, să te remarci, să obții o funcție sau să ai parte de o ascensiune profesională.

Scorpion

Începând de astăzi și până pe 22 iulie, Soarele în tranzit prin zodia Rac dinamizează sectorul călătoriilor, studiilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, dar și sistemului de valori sau convingeri de viață. Urmează o lună de zile, în care preocupările tale se vor îndrepta spre studiu, călătorii, dar și rezolvarea unor chestiuni birocratice.

Săgetător

Începând de astăzi, Soarele tranzitează zodia Rac și activează sectorul intereselor materiale, moștenirilor, banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane, relațiilor profunde și intimității. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care ești invitat să-ți faci ordine în situația financiară, dar și-n relația de cuplu.

Capricorn

Soarele intră astăzi în zodia Rac și energizează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. În următoarea lună, ai timp să-ți consolidezi relația de cuplu, iar în sfera profesională să negociezi/închei contracte sau să te asociezi în proiecte pe termen lung.

Vărsător

Începând de astăzi, Soarele tranzitează zodia Rac, respectiv sectorul muncii, relațiilor cu colegii, rutinei zilnice și sănătății. În următoarea lună, te preocupă rezolvarea unor chestiuni profesionale. De asemenea, ești interesat să adopți un stil de viață sănătos, prin dietă și sport.

Pești

Soarele intră astăzi în zodia Rac și activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativitatea, relațiile cu copiii și activitățile de petrecere a timpului în mod plăcut. Urmează o perioadă de o lună de zile în care poți pleca în vacanță, să-ți petreci mai mult timp cu copiii, să te implici într-un proiect creativ, care să-ți aducă satisfacții personale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni