• PRO TV
  • Mama Geta și Geta Sterp și-au pus internauții în cap, după gestul făcut față de nepotul lor. Sora și mama lui Culiță Sterp, arătate cu degetul în mediul online:  „Cine voia cu adevărat...”

Mama Geta și Geta Sterp și-au pus internauții în cap, după gestul făcut față de nepotul lor. Sora și mama lui Culiță Sterp, arătate cu degetul în mediul online:  „Cine voia cu adevărat...”

Mama Geta și Geta Sterp și-au pus internauții în cap, după gestul făcut față de nepotul lor. Sora și mama lui Culiță Sterp, arătate cu degetul în mediul online:  „Cine voia cu adevărat...”

La începutul acestei săptămâni, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au dat o petrecere pentru fiul lor, Milan, care a împlinit trei ani, dar absente au fost mama Geta și Geta Sterp.

Gallery

Internauții au sesizat imediat faptul că mama Geta și Geta Sterp nu au fost alături de Culiță Sterp și de Daniela Iliescu și le-au taxat imediat, fiind de părere că erau necesare unele compromisuri, de dragul nepotului lor.

Mama Geta și Geta Sterp nu au fost la ziua fiului lui Culiță Sterp

Așa cum au făcut în fiecare an, când Milan și-a aniversat ziua de naștere, Daniela Iliescu și Culiță Sterp au dat o petrecere pentru fiul lor. Anul acesta, Milan a împlinit trei ani, iar tematica petrecerii a fost Spider-Man.

Deși alături le-au fost mai mulți prieteni, dar și membrii familiei, internauții nu au putut să nu sesizeze faptul că absente au fost chiar mama Geta și Geta Sterp. Acest lucru i-a convins că scandalul dintre ele nu s-a încheiat, scandal care a fost amplificat de ultimele afirmații ale amândurora.

Citește și:

„Mama Geta și Getuța au demonstrat tuturor, acum, că, într-adevăr, au o problemă cu Daniela”, „Cine voia, cu adevărat, să participe sigur era”, „Este evident, mama Geta voia o noră ca și fiica sa Getuța, care deși s-a măritat, tot la mama acasă stă toată ziua, nu e tăiat încă cordonul”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de cele două, în mediul online.

Mai mult decât atât, Daniela a precizat că persoanele care nu au fost prezente nu au vrut să vină, deoarece ea și Culiță au invitat pe toată lumea: „Au venit verișorii și toate persoanele car eși-au dorit să fie alături de noi și Milan. Noi am invitat pe toată lumea”.

Mama Geta și Geta Sterp au recunoscut că nu o plac pe Daniela Iliescu

În urmă cu mai bine de un an, Daniela Iliescu recunoștea că nu are o relație prea bună cu familia lui Culiță Sterp. Recent, însă, mama Geta a făcut o afirmație care a agitat apele și mai mult.

Citește și:

​Mai exact, mama lui Culiță Sterp a declarat că Daniela nu prezintă importanță pentru ea, deoarece o interesează doar Culiță și Milan, urmând ca, după doar câteva zile, Geta Sterp să spună, ironic, faptul că îi pasă „maxim” de logodnica fratelui său.

Sursa foto: Instagram 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni