• PRO TV
  • Tragedie în Cluj! O familie întreagă a fost găsită moartă lângă piscina din curtea casei. Ce au descoperit anchetatorii

Tragedie în Cluj! O familie întreagă a fost găsită moartă lângă piscina din curtea casei. Ce au descoperit anchetatorii

Tragedie în Cluj! O familie întreagă a fost găsită moartă lângă piscina din curtea casei. Ce au descoperit anchetatorii

Descoperire macabră în Cluj! Trei persoane, membri ai aceleiași familii, au fost găsite fără suflare în curtea casei lor, lângă piscină! Iată ce au constatat anchetatorii

Trei persoane au fost găsite decedate, în curtea casei lor, de către un vecin care a încercat cu disperare să ia legătura telefonic cu ele. Cel care i-a găsit pe cei trei fără viață a sunat imediat la numărul unic de urgențe 112, iar polițiștii care au ajuns la fata locului au făcut o descoperire cumplită.

Victimele erau îmbrăcate în costume de baie și se aflau lângă o piscină gonflabilă amplasată în curtea casei.

Din primele informații, se pare că cei trei s-au eletrocutat din cauza unei improvizații. Chemat la fața locului, un electrician a explicat că în curte erau montate mai multe improvizații cu fire electrice și becuri.

Două fire din tabloul electric treceau peste piscină, iar autoritățile nu au exclus posibilitatea ca unul dintre acestea să se fi rupt. Locuința celor trei se află într-o zonă împădurită, iar vecinii erau mult prea departe pentru a auzi ceva și a interveni în timp util.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni