• PRO TV
  • Celebrul influencer a fost diagnosticat cu cancer în stadiul IV. Simptomul pe care l-a ignorat: „Chimioterapia va fi agresivă...”

Celebrul influencer a fost diagnosticat cu cancer în stadiul IV. Simptomul pe care l-a ignorat: „Chimioterapia va fi agresivă...”

Celebrul influencer a fost diagnosticat cu cancer în stadiul IV. Simptomul pe care l-a ignorat: „Chimioterapia va fi agresivă...”

Boala nu iartă pe nimeni. Un celebru influencer, cu un stil de viață sănătos, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul IV. Bărbatul de 38 de ani a ignorat simptomele pe care le avea, înainte să primească diagnosticul șocant.

Gallery

Govind Sandhu, șeful parteneriatelor muzicale globale pentru TikTok Australia, a primit diagnosticul de limfom non-Hodgkin în stadiul patru.

Care a fost simptomul pe care l-a ignorat

Ducea un stil de viață sănătos, însă nu a fost suficient pentru a sta departe de boală. Govind Sandhu, un celebru influencer, a primit diagnosticul de limfom non-Hodgkin în stadiul patru, după ce i s-a umflat genunchiul în urma unui semimaraton în Sydney, în luna septembrie a anului 2023.

Recent, acesta a vorbit despre boala cu care a fost diagnosticat și despre cum a realizat că ceva nu era în regulă cu sănătatea lui la o zi după ce a terminat un semimaraton.

Citește și:

Govind Sandhu povestește că "nu s-a simțit deloc bine" în ultimele șase săptămâni, iar a doua zi după ce a terminat semimaratonul de la Sydney, a observat că avea "genunchiul umflat". Bărbatul povestește că în primă fază a crezut că aspectul schimbat al articulației și rana au fost cauzate "de o stivă" când alerga pe "niște poteci" în Hobart. Cu toate acestea, el a avut apoi "dureri de corp și transpirații foarte puternice" - "tot ceea ce te-ar face să crezi că este vorba de gripă sau Covid", iar de acolo au început problemele lui de sănătate, scrie unilad.com.

În doar patru săptămâni starea lui de sănătate s-a degradat.

"Au apărut și unele complicații, deoarece au găsit niște anomalii chiar deasupra pancreasului meu și pe inimă. (...) Chimioterapia va fi agresivă.", a scris Govind Sandhu pe Instagram.

Citește și:

Bărbatul dezvăluie că în prezent i se administrează steroizi și antibiotice.

"Se poate spune că sunt pe cale să mă lansez în cea mai mare provocare din viața mea de până acum și voi face tot posibilul pentru a vă ține pe toți la curent cu progresele mele - cele mai bune și cele mai rele.(...) Bineînțeles, nu-mi vine să cred, dar, în același timp, atât de multe lucruri scapă de sub controlul cuiva. Am avut timpul meu să procesez întrebarea 'De ce eu? Toate lucrurile pe care le fac și care m-ar face să cred că aș face parte dintr-o categorie care nu este susceptibilă la așa ceva, dar nu discriminează. Așa că mergeți la control, mergeți să vă faceți analizele de sânge. Dacă vă simțiți bolnavi, nu încercați doar să vă luptați cu ea. Dar vom trece peste asta", a mai spus bărbatul în vârstă de 38 de ani.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni