• PRO TV
  • Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărută. Imaginile, ajunse imediat pe Internet, au făcut deliciul internauților

Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărută. Imaginile, ajunse imediat pe Internet, au făcut deliciul internauților

Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărută. Imaginile, ajunse imediat pe Internet, au făcut deliciul internauților

Laura Cosoi și Jorge au fost surprinși în timp ce se sărută, după o perioadă în care au petrecut destul de mult timp împreună. Cei doi au lucrat împreună la un proiect cinematografic, ce va fi lansat în scurt timp.

Gallery

O comedie românească va fi lansată în scurt timp, iar Laura Cosoi și Jorge se numără printre actorii care vor juca în ea. Primele secvențe au fost, deja, făcute publice, iar un moment le-a atras atenția internauților.

Laura Cosoi și Jorges-au sărutat

Trailer-ul filmului, care va apărea în cinematografe în această toamnă, a stârnit curiozitatea în rândul fanilor, datorită secvențelor savuroase. Una dintre secvențele care a atras atenția, încă din primele momente, a fost aceea în care Laura Cosoi și Jorge se sărută.

Citește și:

​Sărutul a fost unul strict actoricesc și s-a întâmplat conform scenariului, niciuna din căsniciile celor doi nefiind pusă în pericol. Internauții care au văzut secvența s-au amuzat copios și și-au exprimat nerăbdarea în ceea ce privește apariția peliculei.

Laura Cosoi a visat numele copilului

Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară. Artista mai are doar câteva zile până când își va aduce copilul pe lume, dar încă nu a dezvăluit nici numele și nici sexul acestuia.

Cu toate acestea, în urmă cu doi ani, a aflat că va mai avea un copil. Actrița susține că l-a visat și, tot atunci, a aflat și ce va avea, dar și numele pe care îl va purta.

Citește și:

„L-am visat. Copilul acesta mi-a zis că vine pe lume acum 2 ani. Era clar că dacă o să rămân însărcinată o să vină, știam exact ce o să fie și numele că mi-a zis cum se numește. Nu am mai pățit asta până acum. Nici măcar nu mă gândeam atunci, abia o născusem pe Lara, nu mă gândeam la al patrulea copil, nu era cazul, era prima zi în care am născut-o pe Lara și mai aveam un copil în brațe și se uita la mine cu ochii mari”, a mărturisit Laura Cosoi, conform Ciao.

 

 Sursa foto: Instagram, YouTube

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni