• PRO TV
  • Cât de frumoasă este sora lui Radu Drăgușin! De ce a lipsit Meira de la primul meci al fratelui ei la Euro: „Spune-i că e cel mai iubit om din România!”

Cât de frumoasă este sora lui Radu Drăgușin! De ce a lipsit Meira de la primul meci al fratelui ei la Euro: „Spune-i că e cel mai iubit om din România!”

Cât de frumoasă este sora lui Radu Drăgușin! De ce a lipsit Meira de la primul meci al fratelui ei la Euro: „Spune-i că e cel mai iubit om din România!”

Toată lumea o știe pe Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, însă puțini știu că fundașul naționalei are o soră superbă, pe nume Meira. Tânăra n-a reușit să ajungă la primul meci al fratelui său de la Euro 2024, dar a urmărit partida alături de rude și prieteni la restaurantul deținut de frații ei în Băneasa.

Gallery

​Meira spune că se mândrește cu faptul că este sora lui Radu Drăgușin ori de câte ori are ocazia.

„La toate meciurile lui Radu emoțiile noastre, ale mele, dar și ale familiei sunt foarte mari. Dar mereu avem încredere în el că va da totul pe teren. Personal, îmi place mai mult să merg la meciurile de la Națională pentru că văd zeci de mii de oameni care trăiesc momentele de fotbal cot la cot cu băieții. Trebuie să zic că în momentele când îi aud numele pe tot stadionul sunt totul pentru mine. Atunci simt mai tare ca oricând cât sunt de norocoasă că este fratele meu. Și sunt foarte mândră de el”, declara tânăra într-un interviu pentru Fanatik, în toamna anului trecut.

Potrivit unui filmuleț care s-a viralizat instant pe TikTok și a adunat peste 1 milion de vizualizări, Meira nu a reușit să ajungă la primul meci al lui Drăgușin de la Euro 2024. Tricolorii au învins echipa Ucrainei, scor 3-0, iar prestația lui Radu Drăgușin a fost intens lăudată. 

CITEȘTE ȘI:

„Cum explic eu la facultate că din cauza lor nu ajung la primul meci al fratelui meu ever la Euro?”, a scris Meira, îmbrăcată cu tricoul naționalei cu numărul 3, în dreptul filmulețului viral. (Mai multe poze cu sora lui Radu Drăgușin în GALERIA FOTO de mai sus)

@meira_weddingplanner Any ideas? Hai fratello!!! @radudragusin ?✌? #fy #foryou #fyp #viral #euro #dragusin ♬ Fire - Official UEFA EURO 2024 Song - MEDUZA & OneRepublic & Leony

Postarea a adunat zeci de mii de inimioare și sute de comentarii laudative.

„A jucat fantastic frățiorul tău! De departe cel mai bun fundaș român din 94 încoace!”;

„Fratele tău ne-a făcut mândri că suntem români!”;

„Fratele tău e cel mai bun fundaș român și cel mai iubit jucător al naționalei!”;

„Un stadion întreg i-a strigat numele azi! Să-i transmiți că suntem mândri de el!”;

„Cel mai bun jucător de pe teren! Să ne trăiască 100 de ani”;

„Felicitări pentru fratele tău! Eu lăsam facultatea că nu pleca nicăieri, dar pentru frate mergeam și pe lună!”;

„E top fratele tău și tu o frumusețe! Hai România!”;

„Îmi imaginez că ești tare mândră de el! Ai și de ce!”;

„O țară întreagă a fost alături de el”;

„Sunteți minunați amândoi!”;

„Radu a fost magistral”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

Cu ce se ocupă Meira Drăgușin

În trecut, sora lui Radu Drăgușin a cochetat cu sportul și a făcut baschet. În prezent, Meira este wedding planner, iar pe conturile de socializare postează deseori imagini și filmulețe de la nunțile pe care le organizează.

Sora lui Radu Drăgușin este și cea care s-a ocupat de nunta gimnastei Larisa Iordache, care a avut loc la Snagov, într-un cadru de vis, în urmă cu două săptămâni.

Meira se înțelege de minune cu Ioana, iubita fratelui ei, este pasionată de fashion și adoră călătoriile. (Mai multe poze cu sora lui Radu Drăgușin în GALERIA FOTO de mai sus)

Fotografii Instagram @MeiraDragusin

Nu ratați EURO 2024, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Împreună la EURO 2024 pe VOYO cu abonamentul special de 2 luni + o lună cadou ca să fii alături de Naționala României! Oferta este valabilă până pe 15 iulie. Accesează oferta AICI!

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni