• PRO TV
  • Adrian Despot, dezvăluiri neașteptate despre starea sa de sănătate! Artistul se luptă cu o afecțiune cumplită încă din adolescență: „Este ca un vierme de care nu scapi niciodată”

Adrian Despot, dezvăluiri neașteptate despre starea sa de sănătate! Artistul se luptă cu o afecțiune cumplită încă din adolescență: „Este ca un vierme de care nu scapi niciodată”

Adrian Despot, dezvăluiri neașteptate despre starea sa de sănătate! Artistul se luptă cu o afecțiune cumplită încă din adolescență: „Este ca un vierme de care nu scapi niciodată”

Cunoscutul cântăreț se confruntă, încă din timpul adolescenței, cu o afecțiune din ce în ce mai întâlnită, mai ales în rândul tinerilor.

Gallery

​Adrian Despot, în vârstă de 48 de ani, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre boala care îl macină încă de pe vremea când se afla în clasa a IX-a. Artistul se confruntă cu depresia, o afecțiune des întâlnită care s-a intensificat în cazul lui atunci când a cunoscut, cu adevărat, succesul.

„În camera aceea extrem de mică, eram eu, cu chitara, în universal meu. Nu aveam nevoie de faimă, nu aveam nevoie de bani, nu voiam să fiu artist, nu căutam toate lucrurile acestea”, a spus Adrian Despot.

De-a lungul carierei sale, cântărețul a învățat să gestioneze această tulburare, însă nici cu toate eforturile depuse nu a reușit să scape definitiv de ea. Artistul a dezvăluit că și în prezent mai are episoade depresive.

„Nu m-am documentat legat de depresie, pentru că, într-o oarecare măsură, sunt dependent de ea, în sensul că mă ajută efervescența ei, din punct de vedere creativ. Pe de altă parte, oricât de trecut prin depresie, de-a lungul timpului, sunt și oricât de poate bun sfătuitor sunt în a scăpa de ea. Realizez că depresia este ca un vierme de care nu scapi niciodată.

Sunt perioade în care intră într-o stare latentă, dar, din când în când, se trezește la viață. Iar, în momentul în care se trezește la viață, oricât de mult ai ști tu despre ea și ce ar trebui să faci. Și cum să o eviți, și cum să o pui la somn, ea e acolo. Chiar azi dimineață, în timp ce mă plimbam cu cățelul, mă gândeam, dacă nu cumva, câteodată, am eu nevoie de ea și o trezesc. Pentru a mă simți poate special sau poate a mă simți mai viu decât sunt în momentul respectiv”, a mai mărturisit Adrian Despot.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni