• PRO TV
  • Calitatea pe care Irinuca a moștenit-o de la Irinel Columbeanu: „Vreau să mă dezvolt”

Calitatea pe care Irinuca a moștenit-o de la Irinel Columbeanu: „Vreau să mă dezvolt”

Calitatea pe care Irinuca a moștenit-o de la Irinel Columbeanu: „Vreau să mă dezvolt”

Venită în vacanță în România pe 14 iunie 2024, Irinuca, fiica pe care Irinel Columbeanu o are cu Monica Gabor, a fost foarte fericită că și-a revăzut tatăl.

Gallery

​Plecată în SUA din 2028, Irina Columbeanu s-a mai întâlnit în toți acești ani doar o dată cu tatăl ei, în vara anului 2023, când Irinel Columbeanu a mers o săptămână în Statele Unite.

Ținând cont că s-au văzut doar câteva zile în ultimii șase ani, Irinuca a dezvăluit în cadrul unui interviu de pe YouTube că i-a fost dor de tatăl său și că este foarte fericită că se află din nou în România.

Mai mult decât atât, Irina Columbeanu a afirmat că știe și ce a moștenit de la fostul afacerist. Mai exact dorința de a învăța mereu lucruri noi!

„Este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc în SUA. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț. O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață! Constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi”, a spus Irina Columbeanu în cadrul interviului de pe YouTube.

Ajunsă la 17 ani, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor și-a luat permisul de conducere, a reușit să-și cumpere o mașină și a apărut de câteva ori în presa din Malibu, datorită realizărilor pe care le-a avut la învățătură.

foto: captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni