• PRO TV
  • Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea: „A simțit asta! Față în față”

Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea: „A simțit asta! Față în față”

Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea: „A simțit asta! Față în față”

Despărțiți de câțiva ani, Andreea Bălan și George Burcea, care au împreună și două fetițe, s-au aflat într-un mare război după divorț.

Cu mai multe procese pe rol între ei, George Burcea și Andreea Bălan vorbeau foarte rar, însă lucrurile pare că s-au schimbat radical în acest an.

Invitată într-un podcast, cântăreața a dezvăluit că a renunțat la toate procesele pe care le avea cu tatăl fetițelor ei și că pacea s-a așternut între ei.

Gallery

„Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu, care de obicei nu renunț... Era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie... Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine. S-a liniștit și el.

Drept dovadă, e liniște și pace peste tot, e totul foarte bine. Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă”, a spus Andreea Bălan în fața Ilincăi Vandici.

În cadrul podcastului, artista a vorbit și despre Dumnezeu, afirmând că divinitatea a creat o legătură specială între ea și George Burcea.

„Gândurile au frecvență, iar dacă eu în sufletul meu i-am dorit asta, el a simțit. Poți să faci și invers, însă există această lege a karmei, dar răul pe care îl dorești ți se întoarce ție. Eu cred că există Dumnezeu în noi, că noi suntem Dumnezeu. Noi suntem uniți la nivel de spirit. Ne-am divizat, ca să înțelegem anumite lecții, e alegerea noastră cum facem asta”, a mai spus Andreea Bălan.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni