• PRO TV
  • Motociclistul Lorenzo Somaschini, poreclit Lolo, în vârstă de 9 ani, a murit după o accidentare la Honda Junior Cup. „Pilotul argentinian, frumos ca soarele, a plecat dintre noi!”

Motociclistul Lorenzo Somaschini, poreclit Lolo, în vârstă de 9 ani, a murit după o accidentare la Honda Junior Cup. „Pilotul argentinian, frumos ca soarele, a plecat dintre noi!”

Motociclistul Lorenzo Somaschini, poreclit Lolo, în vârstă de 9 ani, a murit după o accidentare la Honda Junior Cup. „Pilotul argentinian, frumos ca soarele, a plecat dintre noi!”

Lorenzo Somaschini, un pilot argentinian de motociclism, în vârstă de doar nouă ani, a murit după ce a suferit răni grave într-un accident. El se afla la un antrenament, înainte de competiţia de juniori Honda Junior Cup din Brazilia, scrie BBC.

Gallery

​Copilul se pregătea să concureze pentru Honda Junior Cup, una dintre cele mai mari competiţii pentru tineri din regiune, când a suferit un accident pe circuitul Interlagos din Sao Paulo

Băiatul poreclit „Lolo”, din Rosario, a fost transportat la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde a fost stabilizat, dar starea lui s-a înrăutățit și a fost mutat la terapie intensivă. Din nefericire, luni dimineață medicii au anunțat decesul.

Pe grupurile dedicate pasionaților de motociclete au apărut zeci de mesaje de concoleanțe. Mulți dintre cei care l-au cunoscut pe Lolo spun că era un copil deosebit, cu un vis mare - de a fi campion. 

„Toţi cei din echipa SuperBike Brazil sunt înmărmuriți de ceea ce s-a întâmplat şi ne exprimăm sincerele noastre regrete faţă de toată familia şi prietenii lui Lorenzo", au precizat organizatorii într-un comunicat. Pilotul junior avea numărul 99 pe motocicleta sa, în semn de omagiu pentru triplul campion mondial de MotoGP Jorge Lorenzo.

Vestea i-a cutremurat pe cei apropiați: „Micuțul Lorenzo Somaschini, pilot argentinian, frumos ca soarele, a plecat dintre noi! Sincere condoleanțe familiei. Nu există cuvinte... Doar lacrimi”;

„Un copil care cu siguranță și-a trăit pasiunea la maximum, alături de părinții lui, care l-au urmat și deplâng astăzi pierderea copilului! Nu mai spuneți că sunt părinți iresponsabili sau că și-au împins fiul în aceast sport! Respectați-le alegerea și durerea!; 

„Suntem cu toții atinși de moartea acestui tânăr motociclist. Dragostea lui pentru motociclete a fost foarte mare. Dumnezeu să-l odihnească în pace și sincere condoleanțe familiei”, sunt doar câteva dintre mesajele care au apărut pe rețelele sociale. 

Antrenorul său, fostul motociclist Diego Pierluigi, și-a luat rămas bun de la el postând un mesaj sfâșietor: „Cu inima și cu sufletul zdrobit trebuie să-mi iau rămas bun de la tine. O să-mi fie foarte dor de tine, Lolito.”

Sursă foto: Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni