• PRO TV
  • Drama mai puțin cunoscută a portarului Ionuț Radu! Și-a pierdut sora când avea 9 ani. Gestul pe care sportivul îl face în memoria ei la fiecare meci: „Îl iau mereu în poartă cu mine”

Drama mai puțin cunoscută a portarului Ionuț Radu! Și-a pierdut sora când avea 9 ani. Gestul pe care sportivul îl face în memoria ei la fiecare meci: „Îl iau mereu în poartă cu mine”

Drama mai puțin cunoscută a portarului Ionuț Radu! Și-a pierdut sora când avea 9 ani. Gestul pe care sportivul îl face în memoria ei la fiecare meci: „Îl iau mereu în poartă cu mine”

Ionuț Radu, 26 de ani, revine în această vară la Inter, după ce în sezonul 2023/2024 a fost împrumutat în Premier League, la Bournemouth.

Gallery

Andrei Ionuț Radu se va întoarce în aceasta vară la Inter, după ce Bournemouth nu a achitat clauza de opt milioane de euro pentru un transfer definitiv, iar românul nu a fost interesat de Como, Inter ar urma să-l împrumute pe Ionuț Radu și în sezonul 2024/2025. Puțini sunt cei care știu drama sportivului. În spatele portarului de succes se află o poveste tragică.

Citește și:

Ionuț Radu și-a pierdut sora când avea doar 9 ani. Sportivul îi dedică fiecare reușită

De-a lungul carierei sale în fotbal, Andrei Ionuț Radu a ținut să îi dedice fiecare reușită surorii lui, Ema, care a murit în 2006.

Acesta are un tricou pe care are fotografia surorii sale și mesajul „Îţi datorez tot! Te iubesc, Ema!“. Multă lume s-a întrebat cine este fata și de ce sportivul îi dedică reușitele lui.

Ema era sora mai mare a portarului, era campioană la dans sportiv, însă suferea de o boală la sistemul imunitar şi a murit la doar 14 ani.

Citește și:

„Tricoul cu Ema îl am de când sunt în Italia. E un tricou pe care l-am făcut eu, ca o dedicație pentru ea. Îl iau mereu în poartă cu mine! Când eram mici i-am promis că o voi duce pe toate stadioanele mari din lume. Am trei fraţi. Alexandra avea 14 ani, iar eu aveam 9 când a decedat. Tricoul îl las întotdeauna la stâlpul din dreapta. Este modul prin care eu o simt aproape şi simt că e cu mine“, a spus Ionuț Radu, la un moment dat.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni