• PRO TV
  • Motivul care a determinat-o pe Kate Middleton să apară din nou public după 6 luni de absență. Adevărul din spatele revenirii sale

Motivul care a determinat-o pe Kate Middleton să apară din nou public după 6 luni de absență. Adevărul din spatele revenirii sale

Motivul care a determinat-o pe Kate Middleton să apară din nou public după 6 luni de absență. Adevărul din spatele revenirii sale

Kate Middleton a apărut pentru prima oară la un eveniment public după șase luni de absență. Prințesa de Wales a anunțat în luna martie că suferă de cancer, iar în următoarele luni va urma un tratament împotriva acestei boli.

Gallery

​Deși nimeni nu mai spera că soția prințului William să mai apară public curând, Kate a făcut o surpriză uriașă tuturor și a participat pe 15 iunie la Trooping the Colour, una dintre cele mai mari sărbători organizate în cinstea regelui Charles.

Despre participarea ei s-a aflat abia în dimineața paradei, acest anunț producând multă bucurie și entuziasm în special în rândul britanicilor, care abia așteptau să o revadă pe prințesă.

De ce a luat Kate Middleton această decizie

Kate Middleton a apărut la marele eveniment de pe 15 iunie alături de cei trei copii ai săi, George, Charlotte și Louis. A fost foarte zâmbitoare pe tot parcursul paradei și s-a plimba cu trăsura alături de cei trei copii, iar apoi a salutat multimea de la balconul Palatului Buckingham.

Potrivit Daily Mail, Kate a ales să revină la acest eveniment public după șase luni de abesență pentru a fi alături de cei trei copii, dar și pentru regele Charles, care și el a fost diagnosticat cu cancer.

Jurnalista Rebecca English a explicat că prezența Prințesei de Wales a fost esențială pentru ca micuții să participe deplin la eveniment:

„Pentru ca cei mici să fie acolo și să joace un rol deplin, să se plimbe în trăsura trasă de cai, să urmărească trupele defilând și să apară la balconul Palatului Buckingham, Kate Middleton a trebuit să fie acolo pentru a ține "puștii" sub control, deoarece tata, Prințul William, a apărut călare.”

De asemenea, Kate și-a dorit foarte mult să îi fie alături regelui Charles, în această zi atât de importantă pentru el. Relația lor a devenit din ce în ce mai apropiată în ultimii ani, iar de când au fost diagnosticați cu cancer, cei doi au o legătură și mai strânsă.

În ceea ce privește viitoarele angajamente regale ale Prințesei de Wales, nu se preconizează că aceasta va reveni la îndatoririle sale cu normă întreagă până când nu se va recupera complet. Surse din anturajul regal au indicat că implicarea sa publică va fi ajustată în funcție de starea ei de sănătate.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni