• PRO TV
  • Ce a postat Britney Spears pe contul de Instagram la scurt timp după ce Justin Timberlake a fost arestat! Internauții nu au avut milă de artist: „Asta e karma!”

Ce a postat Britney Spears pe contul de Instagram la scurt timp după ce Justin Timberlake a fost arestat! Internauții nu au avut milă de artist: „Asta e karma!”

Ce a postat Britney Spears pe contul de Instagram la scurt timp după ce Justin Timberlake a fost arestat! Internauții nu au avut milă de artist: „Asta e karma!”

Justin Timberlake a apărut încătușat în fața instanței după ce a fost prins băut la volan. Imaginile cu artistul s-au viralizat instant pe rețelele de socializare, iar fanii lui Britney Spears n-au ratat ocazia de a face glume pe seama lui.

Gallery

Celebrul artist și actor a fost arestat în Sag Harbor, New York, după ce a fost tras pe dreapta de către polițiști. Potrivit New York Post, Justin Timberlake se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Starul în vârstă de 43 de ani a fost reținut luni seară, iar marți a ajuns în fața instanței încătușat. Justin a fost eliberat din custodia poliției, însă urmează să se prezinte la tribunal săptămâna viitoare.

Justin Timberlake nu se mai bucură de aceeași popularitate ca-n trecut, după ce Britney Spears, iubita din adolescență a artistului, a făcut câteva dezvăluiri șocante în cartea sa de memorii.

De altfel, cea supranumită „Prințesa muzicii pop” a postat pe Instagram un mesaj despre care internauții cred că i-a fost dedicat fostului iubit.

„E vorba despre lucrurile mici pe care le știi”, a scris Britney în dreptul unei fotografii în care apare un cocktail.

Pe conturile de X (fostul Twitter) și Instagram, internauții s-au întrecut în glume.

„Britney ar trebuie să-și pregătească camera video și să facă un dans cum nu a mai făcut până acum pentru a sărbători!”, a scris un utilizator de social media.

„Să îți plângă un râu acum!”, a comentat un altul făcând referire la piesa artistului „Cry me a river”.

„Roata se întoarce, Justin!”, „Asta e karma!”, „În sfâșit se face dreptate pentru Britney!”, „Justin ar trebui să-și asculte melodiile și să își înghită cuvintele”, au scris alții.

​Ce dezvăluiri a făcut Britney Spears despre relația cu Justin Timberlake

Artista a mărturisit că a rămas însărcinată în timpul relației cu Justin Timberlake, pe când avea numai 19 ani.

Britney a spus că a fost nevoită să facă un avort, la presiunile lui Justin Timberlake, care „nu era pregătit să fie tată”. Artista susține că ea și-ar fi dorit copilul și că „visa la o familie cu Timberlake”.

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. Îl iubeam pe Justin atât de tare. Întotdeauna mi-am imaginat că o să avem o familie împreună, într-o zi. S-ar fi întâmplat mult mai repede decât aș fi anticipat. El a spus că nu suntem pregătiți să avem un copil în viața noastră, că suntem prea tineri. Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu fac copilul. Nu știu dacă a fost decizia corectă. Dacă ar fi fost după mine, nu aș fi renunțat. Dar Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată”, a scris Britney Spears într-un capitol din cartea „The Woman in Me”.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni