• PRO TV
  • Zanni, lovit de Cupidon! Câștigătorul Survivor All Stars a făcut primele declarații despre iubita lui: „Va fi cea mai norocoasă”

Zanni, lovit de Cupidon! Câștigătorul Survivor All Stars a făcut primele declarații despre iubita lui: „Va fi cea mai norocoasă”

Zanni, lovit de Cupidon! Câștigătorul Survivor All Stars a făcut primele declarații despre iubita lui: „Va fi cea mai norocoasă”

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, a dat lovitura și pe plan sentimental. Tânărul a vorbit pentru prima dată despre femeia din viața lui.

Gallery

După ce a câștigat Survivor All Stars, Zanni se bucură de popularitate, dar și de admirație din partea domnișoarelor, care își doresc o relație cu acesta. Recent, invitat într-un podcast, artistul a dezvăluit că se gândește serios să-și întemeieze o familie și este deja în căutarea unei viitoare soții. Mai mult, acesta a precizat că în viața lui are exista deja o domnișoară.

Zanni, primele declarații despre iubita lui

Zanni a dezvăluit că în viața lui ar exista o femeie, dar preferă să o țină departe de ochii curioșilor.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a declarat Zanni, în cadrul unui podcast.

Citește și:

Cât despre modul în care își va cere femeia iubită în căsătorie, Zanni a dezvăluit că nu știe încă, dar aceasta va fi foarte norocoasă.

„Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor. Când o să fie momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc. Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, a mai spus câștigătorul Survivor All Stars.

Citește și:

Deși nu a avut o familie, Zanni este sigur că va reuși să pună bazele propriului cămin, iar momentul pare să fie tot mai aproape, după cum chiar el a precizat.

„Asta e personalitate de depresiv (n.r. să se gândească la faptul că nu va reuși să-și întemeieze familie), eu nu am avut asta. Eu m-am gândit oare când se va întâmpla, știind că sunt foarte selectiv. Mă gândeam dacă va fi ceva pe gustul meu ca să zic că e nevasta mea. Acum mă văd, nu știu când, s-ar putea să mă ia prin surprindere. Cred că se va întâmpla repede, așa simt eu acum, pentru că sunt prea bine”, mai spune el.

Sursă foto: Instagram/ PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni