• PRO TV
  • Soțul Ancăi Molnar trece prin momente cumplite! Ce a făcut Claudiu, la o săptămână de la decesul partenerei sale

Soțul Ancăi Molnar trece prin momente cumplite! Ce a făcut Claudiu, la o săptămână de la decesul partenerei sale

Soțul Ancăi Molnar trece prin momente cumplite! Ce a făcut Claudiu, la o săptămână de la decesul partenerei sale

Vestea că Anca Molnar, una dintre cele mai cunoscute make-up artiste din țară, s-a stins din viață, a șocat pe toată lumea. Tânăra a fost învinsă de o boală necruțătoare, cancerul, iar în urma sa a lăsat durere în inimile celor din familia sa.

Gallery

Anca Molnar a dus o luptă grea cu cancerul, iar soțul său i-a fost aproape, a susținut-o și a ajutat-o așa cum a știut mai bine, însă totul a fost în zadar. Acum, la o săptămână de la deces, Claudiu trece prin moment greu de imaginat.

Soțul Ancăi Molnar a distribuit, în mediul online, o fotografie mai veche, în care apare o declarație de dragoste pe care i-a făcut-o partenera sa în urmă cu ceva timp.

„A trecut o săptămână de când ai plecat….”, a scris Claudiu Molnar alături de fotografia pe care o postase soția sa.

Ce a apărut la mormântul Ancăi Molnar, la scurt timp după ce a fost condusă pe ultimul drum

Claudiu Monar nu își poate reveni după pierdere. Bărbatul a publicat o imagine sfâșietoare de la mormântul make-up artistei, la doar câteva zile după ce aceasta a fost condusă pe ultimul drum.

Bărbatul a adus la locul de veci cea mai simplă și profundă dovadă de dragoste, mai exact cafeaua și prăjitura ei preferată, o miniamandină. (Vezi imaginea în galeria foto de mai sus).

„Astăzi ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată "miniamandina". Iubirea mea❤️… Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină… Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, săruturile tale dulci … de tot ce făceam împreună. Pffff….”, a scris Molnar Claudiu pe Facebook.


Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni