• PRO TV
  • Ramona Gabor a sărit în brațele lui Irinel Columbeanu, de cum a ajuns pe aeroport. Mătușa Irinucăi nu și-a putut stăpâni emoțiile

Ramona Gabor a sărit în brațele lui Irinel Columbeanu, de cum a ajuns pe aeroport. Mătușa Irinucăi nu și-a putut stăpâni emoțiile

Ramona Gabor a sărit în brațele lui Irinel Columbeanu, de cum a ajuns pe aeroport. Mătușa Irinucăi nu și-a putut stăpâni emoțiile

Ramona Gabor a venit și ea în România, la doar câteva zile de când Irinuca a sosit din America, special pentru tatăl ei. Revederea a fost una emoționantă, care i-a umplut sufletul de bucurie lui Irinel Columbeanu.

 

Gallery

Marți seară, 18 iunie, Ramona Gabor a venit în România, unde a fost așteptată cu nerăbdare de Irinuca, dar și Irinel Columbeanu. Imediat cum a văzut-o, Irinuca a sărit în brațele mătușii ei, cu care nu se vede foarte des, deoarece locuiesc pe continente diferite.

Ramona Gabor a revenit în România

În după-amiaza zilei de marți, Ramona Gabor a venit din Dubai direct în România. Aceasta a fost așteptată la aeroport chiar de către Irinuca, care nu și-a putut stăpâni bucuria. Ramona Gabor a fost și ea la fel de fericită, iar îmbrățișările au curs îndelung.

Citește și:

​Irinel Columbeanu a fost și el la aeroport, bucurându-se că a reușit să o vadă pe mătușa fiicei sale. Conform unui site monden, deși Irinel Columbeanu a fost încântat să o vadă pe sora Monicăi, problemele de sănătate i-au dat unele bătăi de cap și a avut nevoie de sprijin, pentru a se putea deplasa.

Irinuca și Irinel, revedere emoționantă după șase ani

De când a plecat în Statele Unite ale Americii, alături de mama sa, Irinuca nu s-a mai văzut cu tatăl ei. Acesta a încercat, recent, să plece în State, pentru a o vedea, dar, din cauza problemelor de sănătate pe care le are, nu a avut voie să zboare.

Prin urmare, Irinuca a venit în România, iar, zilele acestea, urmează să plece la Bacău, împreună cu Ramona Gabor și cu Irinel Columbeanu. La revenirea în țară, adolescenta și tatăl ei s-au emoționat până la lacrimi, fiind nerăbdători pentru a trece câteva zile împreună.

Irina Columbeanu: „Sunt cea mai fericită fată din lume”.

Irinel Columbeanu: Și eu sunt cel mai fericit tată din lume!”.

Irina Columbeanu: „Drumul a fost foarte extenuant. A durat cam 24 de ore, pentru că a trebuit să mai aștept încă opt ore, la aeroport, în Paris, dar nu contează, pentru că am ajuns cu bine și, acum, sunt cu tatăl meu. Totul a meritat”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni