• PRO TV
  • Fiica lui Jason Momoa, copia fidelă a tatălui ei. Adolescenta superbă de 16 ani a adoptat stilul cool și relaxat al actorului

Fiica lui Jason Momoa, copia fidelă a tatălui ei. Adolescenta superbă de 16 ani a adoptat stilul cool și relaxat al actorului

Fiica lui Jason Momoa, copia fidelă a tatălui ei. Adolescenta superbă de 16 ani a adoptat stilul cool și relaxat al actorului

Deși are o nouă iubită, Jason Momoa a preferat să își aducă fiica la premiera filmului “The Bikeriders”. Cei doi au avut o apariție epică: au respectat tema filmului și au venit pe motocicletă!

Și hainele lor au fost pe măsură! Momoa a venit în stilu-i characteristic, adică într-o pereche de pantaloni cu aspect murdar și o vestă de motociclist. Lola, fiica sa în vârstă de 16 ani, i-a copiat stilul de data asta și a arătat și ea ca o adevărată motociclistă, într-o jachetă de piele cu aspect uzat, blugi largi și bocanci butucănoși.

Momoa preferă să îsi țină cei doi copii departe de lumea mondenă, aceasta fiind una din rarele ocazii în care apare alături de fiica sa.

După divorțul de Lisa Bonet, Jason Momoa nu a avut, până acum, nicio iubită oficială. Însă, de curând, a recunoscut că este într-o relație! Ba, mai mult, actorul a postat imagini alături de noua sa iubită, Adria Arjona. Actrița, cunoscuta din filmul Hit Man, este cu 12 ani mai tânără decât Momoa – are 32 de ani. “Aquaman” a postat o imagine în care o îmbrățișează pe Adria. “Sunt într-o relație de ceva vreme. Veți afla în curând”, le spunea Momoa fanelor sale.

Gallery

​Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Culmea, fanele au confundat-o pe noua iubită cu fiica acestuia, Lola. “Iubita ta seamănă prea mult cu Lola”, i-au scris acestea, unele chiar crezând că își îmbrățișează fiica.


Ca și Momoa, Adria a mai fost căsătorită – aceasta a ajuns la altar în 2019 cu avocatul portoricano-american Edgardo Canales.
Actrița este cunoscută pentru rolurile sale din Emerald City (2017), Anathema Device în adaptarea TV a lui Good Omens (2019) și Bix Caleen din Andor (2022). A mai jucat și alături de Glen Powell în filmul Hit Man din 2023.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni