• PRO TV
  • “Avea ochii injectați și sticloși, respirația sa emana un miros puternic de alcool”. Noi detalii despre arestarea lui Justin Timberlake

“Avea ochii injectați și sticloși, respirația sa emana un miros puternic de alcool”. Noi detalii despre arestarea lui Justin Timberlake

“Avea ochii injectați și sticloși, respirația sa emana un miros puternic de alcool”. Noi detalii despre arestarea lui Justin Timberlake

Noi detalii ies la iveală despre arestarea lui Justin Timberlake, care a fost descoperi beat la volanul mașinii sale. Primul gând al artistului, când a fost dus la secție, a fost că acest incident îi va “distruge” viitorul turneul mondial.

Polițistul care l-a arestat pe Timberlake „era atât de tânăr încât nici măcar nu știa cine este Timberlake” și „nu l-a recunoscut nici măcar după nume”, a declarat o sursă pentru Page Six, citat de Daily Mail.

Justin Timberlake a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate în Hamptons, New York, fiind reținut în trafic de un polițist pentru că a trecut pe roșu.

Gallery

​Foto: Justin Timberlake părăsind secția de poliție, Sursa: Profimedia


“Ochii lui erau injectați și sticloși, respirația sa emana un miros puternic de alcool, nu se putea concentra, nu putea vorbi cum trebuie, era instabil pe picioare și i-au ieșit prost toate testele standardizate la care a fost supus", se menționează în documentele citate de Daily Mail.

Timberlake le-a spus ofițerilor că a băut doar un martini și că urma să se întâlnească cu niște prieteni acasă. După ce a fost arestat și dus la o secție de poliție din East Hampton, acesta a refuzat să facă testul de alcoolemie.

​Timberlake, care a fost văzut la un moment dat în cătușe, a fost eliberat fără cauțiune marți dimineața după ce a fost adus în fața instanței în Sag Harbor. Următoarea înfățișare în instanță este programată pentru 26 iulie, conform biroului procurorului districtual din Suffolk County.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni