• PRO TV
  • Irinuca, declarație emoționantă pentru tatăl său. Cuvintele ei i-au topit inima lui Irinel Columbeanu: "Știu prin câte ai trecut pentru mine"

Irinuca, declarație emoționantă pentru tatăl său. Cuvintele ei i-au topit inima lui Irinel Columbeanu: "Știu prin câte ai trecut pentru mine"

Irinuca, declarație emoționantă pentru tatăl său. Cuvintele ei i-au topit inima lui Irinel Columbeanu: "Știu prin câte ai trecut pentru mine"

Irina Columbeanu a revenit în țară în urmă cu câteva zile și va petrece o săptămână alături de tatăl său, pe care nu l-a mai văzut de șase ani, de când s-a mutat în America.

Gallery

​Revederea celor doi a fost una emoționantă, iar Irinel Columbeanu și-a văzut în sfârșit visul devenit realitate.

Cei doi se află acum la Cluj, unde petrec clipe minunate împreună. Irinuca a oferit și primele declarații despre întâlnirea cu tatăl ei. Cuvintele adolescentei au fost unele copleșitoare și l-au emoționant până la lacrimi pe fostul milionar.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de această frumoasă țară! Sunt foarte fericită și recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, momentul acesta este perfect! În acești șase ani m-am schimbat foarte mult, a fost o schimbare pozitivă și bună”, a spus ea.

„Sunt recunoscătoare că am avut ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că pot să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm pentru mine. Îi mulțumesc mult! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, amuzant și înțelept”, a spus Irina Columbeanu.

Irinel Columbeanu, copleșit de emoții

Irinel Columbeanu, vizibil fericit de revederea cu fiica sa, a declarat: „Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală.” Întregul interviu poate fi urmărit vineri pe YouTube, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Sursa foto: Facebook/Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni