• PRO TV
  • „Nu își găsește liniștea”. Noi detalii despre Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia! Ce se întâmplă în timpul căutărilor

„Nu își găsește liniștea”. Noi detalii despre Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia! Ce se întâmplă în timpul căutărilor

„Nu își găsește liniștea”. Noi detalii despre Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia! Ce se întâmplă în timpul căutărilor

Familia lui Cristian Molnar, tânărul luat de apele râului Natisone din Italia, a ajuns la capătul puterilor! Bărbatul este în continuare de negăsit, după trei săptămâni de la tragedie!

cristian 

Gallery

​Au trecut trei săptămâni de când Cristian, Bianca și Patrizia au fost înghițiți de apele învolburate ale râului Natisone din Italia. Cele două fete au fost găsite fără suflare, iar familiile lor îndurerate le-au conduse pe ultimul drum, însă tânărul de 25 de ani este în continuare dat dispărut.

Părinții Patriziei și ai Biancăi sunt încă în stare de șoc după cele întâmplate, iar părinții lui Cristian Molnar își strigă în continuare durerea. Trupul bărbatului este căutat în disperare, zi de zi, iar fratele său, Petru, trăiește cu speranța că va fi găsit la un moment dat.

„Este aici în fiecare zi. Există zone mai puțin dificile și el poate participa la căutările din acele locuri. Evident, i se permite, durerea lui este de neimaginat. Nu își găsește liniștea”, a spus primarul din Premariacco.

Petru Molnar, dezvăluiri sfâșietoare: „Fratele meu este viu!”

„Eu simt că fratele meu e viu. Vreau doar să continue până mi-l dau pe fratele meu în viaţă. Să nu oprească niciodată căutările”, a spus Radu pentru un post TV.

Foto: Facebook, YouTube, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni