• PRO TV
  • Reacția lui Adrian Mutu după meciul România-Ucraina. Antrenorul este mândru că suporterii români au purtat tricouri cu numărul 10

Reacția lui Adrian Mutu după meciul România-Ucraina. Antrenorul este mândru că suporterii români au purtat tricouri cu numărul 10

Reacția lui Adrian Mutu după meciul România-Ucraina. Antrenorul este mândru că suporterii români au purtat tricouri cu numărul 10

Adrian Mutu și-a exprimat entuziasmul după victoria României în meciul cu Ucraina. Antrenorul a publicat mai multe fotografii cu suporterii care au purtat tricoul cu numărul 10, care l-a consacrat în cariera sa de fotbalist.

Adrian Mutu s-a simțit extrem de mândru pentru ce-au realizat jucătorii români la Euro 2024. El a venit cu o reacție amuzantă pe pagina sa de socializare. A distribuit o poză cu un suporter care avea scris pe tricou următorul mesaj: 

„Trebuie să fii nebun să te pui cu un popor al cărui desert preferat este coliva”.(vezi poza în galeria foto de mai jos)

Gallery

Adrian Mutu este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi.

În timpul carierei de fotbalist, a fost supranumit Briliantul, și a evoluat pe postul de atacant sau extremă stânga.

Mutu și-a început cariera profesionistă de fotbalist la FC Argeș Pitești, unde a marcat 11 goluri în 41 de jocuri, până a fost vândut pe 600.000 € la Dinamo București.

În sezonul 2006/2007, este ales cel mai bun jucator din Serie A și primește oferte de la Real Madrid și alte echipe mari.

Cel mai important turneu internațional la care a evoluat Mutu a fost Campionatul European de Fotbal din 2008, unde a marcat singurul gol al naționalei române în meciul contra Italiei, dar a și ratat un penalty în ultimele 10 minute ale aceluiași meci.

Sursă foto: Instagram/ Adrian Mutu. Facebook/ Echipa națională de fotbal a României

Citește și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni