• PRO TV
  • Armie Hammer, primul interviu după acuzațiile de viol și canibalism! Ce spune fostul star de la Hollywood despre acuzațiile care i-au distrus cariera, l-au falimentat și l-au făcut să se gândească la sinucidere

Armie Hammer, primul interviu după acuzațiile de viol și canibalism! Ce spune fostul star de la Hollywood despre acuzațiile care i-au distrus cariera, l-au falimentat și l-au făcut să se gândească la sinucidere

Armie Hammer, primul interviu după acuzațiile de viol și canibalism! Ce spune fostul star de la Hollywood despre acuzațiile care i-au distrus cariera, l-au falimentat și l-au făcut să se gândească la sinucidere

Divorțat, falit și persona non-grata la Hollywood, deși urmă cu câțiva ani era considerat unul dintrei cei mai talentați actori. Acuzațiile de viol și canibalism i-au ruinat cariera lui Armie Hammer și chiar l-au făcut să se gândească la sinucidere.

Gallery

​Actorul, cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în filme precum „Agentul de la U.N.C.L.E”, „Rețeaua de socializare”, „Legenda călărețului singuratic” sau „Strigă-mă pe numele tău”, a apărut recent într-un podcast și a vorbit despre acuzațiile care i-au schimbat radical viața.

Este primul interviu pe care actorul în vârstă de 37 de ani îl oferă după scandalul sexual în care a fost implicat în 2021, atunci când mai multe femei l-au acuzat de abuz emoțional, fizic, viol și chiar practici canibale.

În martie 2021, o femeie care pretinde că i-a fost amantă, a organizat o conferință de presă în care a povestit cum a fost violată cu bestialitate de actor, timp de 4 ore.

Anterior, femeia a lansat acuzații pe contul de Instagram anonim House of Effie, unde a postat capturi de ecran ale presupuselor conversații dintre ea și Armie Hammer, iar într-unul din mesaje actorul părea să se declare canibal.

Reprezentanții legali ai actorului au negat atunco cu vehemență acuzațiile, precizând că toate „interacțiunile” avute cu partenerele sale de sex au fost consensuale „prin faptul că au fost pe deplin discutate, convenite și reciproc participative.

Armie și-a pierdut rând pe rând rolurile, iar soția a divorțat de el doi ani mai târziu. Actorul a făcut câteva mărturisiri în cadrul podcastului „Paintful Lessons”.

Armie a negat toate acuzațiile aduse și a mărturisit că este „recunoscător” pentru tot ceea ce i s-a întâmplat.

„Orice au spus oamenii, orice s-a întâmplat, sunt acum într-un moment al vieții mele în care sunt recunoscător pentru fiecare lucru. De fapt, sunt acum într-un loc în care sunt foarte recunoscător pentru asta, pentru că în locul în care mă aflam în viața mea, înainte să mi se întâmple toate acele lucruri, nu mă simțeam bine. Nu mă simțeam niciodată mulțumit”, a declarat Hammer în cadrul podcastului Painful Lessons.

„Oamenii m-au numit canibal şi toată lumea i-a crezut", a spus Hammer. "Acum sunt capabil să mă uit la asta cu un fel de distanţă şi perspectivă şi să spun: "E bizar". Erau ceva de genul: 'Da, tipul ăla mânca oameni' Cum ar fi, ce? Ce vrei să spui cu asta? Ştii ce trebuie să faci ca să fii canibal? Trebuie să mănânci oameni! ... A fost bizar", a continuat Armie, potrivit The Guardian.

Despre cariera sa de la Hollywood, actorul a spus că acum nu este „nicăieri", dar a mărturisit că plănuieşte să scrie un scenariu de film.

​În cadrul podcastului, Armie Hammer a vorbit și despre perioada petrecută în Insulele Cayman, unde s-a retras când a izbucnit scandalul. El a povestit că s-a gândit de mai multe ori să-și pună capăt zilelor.

„Au fost multe momente în care m-am gândit și mi-am zis: "Nu mai pot suporta asta. Stăteam pe ţărm şi mă uitam la ocean şi m-am gândit: "Da, asta este” şi am înotat al naibii de departe... şi stăteam întins acolo... într-o tentativă de sinucidere... Dar m-am gândit că nu pot să le fac asta copiilor mei", a mai spus actorul.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni