• PRO TV
  • Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Edi Iordănescu după ce România a învins Ucraina la EURO 2024: „Până la capăt”

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Edi Iordănescu după ce România a învins Ucraina la EURO 2024: „Până la capăt”

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Edi Iordănescu după ce România a învins Ucraina la EURO 2024: „Până la capăt”

Actualul lot condus de Edi Iordănescu este poate cea mai hulită generație pe care a avut-o vreodată naționala României, însă chiar și așa, rezultatele sunt unele remarcabile.

După ce au ajuns la EURO 2024 de pe primul loc din grupa de clificare, fără înfrângere, iată că fotbaliștii conduși de fiul lui Anghel Iordănescu, unul dintre cei mai titrați selecționeri din istoria României, au reușit să depășească toate așteptările și la Campionatul European de Fotbal din Germania.

Meciul de debut contra Ucrainei reprezintă și un record stabilit de naționala României, 3-0 fiind cea mai mare victorie pe care au obținut-o vreodată fotbaliștii români la un turneu final european.

Gallery

​După meciul de pe 17 iunie 2024 de la Munchen, Edi Iordănescu le-a mulțumit jucătorilor în timpul conferinței de presă, iar pe Instagram a postat o imagine care face cât o mie de cuvinte.

Întregul staff al echipei naționale a României a mers în fața peluzei în care se aflau fanii țării noastre și s-au bucurat împreună, cu gândul că fotbaliștii pot să ducă România în fazele eliminatorii ale EURO 2024.

„Români pentru România! Alături de «Generația de suflet»! Până la capăt și după el”, a scris Edi Iordănescu peste fotografia pe care a postat-o pe Instagram după meciul cu Ucraina.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni