• PRO TV
  • În rochie de gală și ... papuci! Motivul pentru care a defilat AȘA Brooke Shields pe covorul roșu de la gala premiilor Tony: „Nu puteam să fac asta pe tocuri”

În rochie de gală și ... papuci! Motivul pentru care a defilat AȘA Brooke Shields pe covorul roșu de la gala premiilor Tony: „Nu puteam să fac asta pe tocuri”

În rochie de gală și ... papuci! Motivul pentru care a defilat AȘA Brooke Shields pe covorul roșu de la gala premiilor Tony: „Nu puteam să fac asta pe tocuri”

Pe Brooke Shields o știm din celebrul film „Laguna Albastră”, acolo unde pur și simplu ne-a fermecat cu frumusețea și naturalețea ei. Actrița avea doar 15 ani atunci când a apărut în populara peliculă alături de Christopher Atkins.

Gallery

​Anii au trecut, însă Brooke a rămas la fel de frumoasă! Ajunsă la 59 de ani, actrița a strălucit într-o rochie galbenă cu paiete la gala premiilor Tony, care a avut loc în weekend.

Starul de la Hollywood a defilat pe covorul roșu, iar fotografii s-au înghesuit să o pozeze din toate unghiurile. La un moment dat, actrița a făcut un gest care a stârnit amuzamentul celor prezenți la eveniment. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Vedeta a înlocuit tocurile cu o pereche de papuci galbeni, care se asortau cu rochia elegantă. Se pare că actrița a avut un motiv întemeiat pentru această alegere neobișnuită.

„Mi-am luat papucii! Nu puteam să fac asta pe tocuri!”, a spus ea într-un interviu pe covorul roșu, pentru People.

Cu o zi înainte de premiile Tony, Shields a notat pe Instagram că se recuperează după o „dublă operație la degetul de la picior”.

Anul trecut, Brooke Shields a făcut dezvăluiri cutremurătoare din tinerețe

Considerată un sex-simbol al anilor '90, vedeta a vorbit despre un incident de la începutul carierei sale, care a marcat-o profund - abuzul sexual la care a fost supusă pe când avea 22 de ani.

Dezvăluirea a avut loc în cadrul documentarului "Pretty Baby: Brooke Shields", a cărui premieră a avut loc anul trecut la Festivalul de Film "Sundance". Brooke Shields a dezvăluit că a fost victima unui viol în 1987, pe când avea 22 de ani.

Potrivit DailyMail, violul a avut loc când actrița avea 22 de ani și se întâlnise cu un bărbat care urma să o ajute să avanseze în cariera cinematrografică.

„Mi-au trebuit mulți ani de terapie pentru a putea măcar să vorbesc despre asta. Cu siguranță am muncit foarte mult pentru a trece peste asta și am învățat să o procesez. Și am ajuns într-un loc, și am ajuns într-un moment în societatea noastră, în care putem vorbi despre aceste lucruri mult mai deschis. Nu aveam nicio idee că o voi spune”, a spus actrița.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni