• PRO TV
  • Accident soldat cu trei morți în Iași! Un politician AUR și iubita sa, aflați pe motocicletă, au spulberat un pieton și s-au izbit de un pod

Accident soldat cu trei morți în Iași! Un politician AUR și iubita sa, aflați pe motocicletă, au spulberat un pieton și s-au izbit de un pod

Accident soldat cu trei morți în Iași! Un politician AUR și iubita sa, aflați pe motocicletă, au spulberat un pieton și s-au izbit de un pod

Trei persoane și-au pierdut viața luni, în județul Iași, după ce un motociclist a intrat cu viteză într-un cap de pod și a lovit mortal un pieton.

Un bărbat și o femeie, aflați pe motocicletă, au intrat într-un cap de pod și au lovit mortal un pieton, în localitatea Scheia, comuna Al. I. Cuza din Iași.

ISU Iași a informat că șoferul este un politician AUR, care a candidat la Primăria Alexandru Ioan Cuza din județ.

„Accident rutier în localitatea Scheia, comuna Al. I. Cuza, motoscuter intrat într-un cap de pod”, a transmis, luni, ISU Iaşi.

În urma impactului, cele trei persoane și-au pierdut viața.

Despre motociclist se știe că este membru AUR, pe numele său Paul Lucian Ionașcu, în vârstă de 45 de ani. Acesta se afla alături de parteera sa, Mihaela Bocan, de 30 de ani.

„Organizația Locală A.U.R Stolniceni Prăjescu transmite gândurile de compasiune și de întristare profundă la auzirea veștii triste că colegul nostru Paul Lucian Ionașcu a decedat astăzi în urmare unui accident de motocicletă la vârsta de doar 45 de ani. Împreună cu colegul nostru a decedat și prietena lui, Mihaela, în vârstă de 30 de ani.

Gândurile noastre se îndreptă spre familia greu încercată și sfâșiată de durere dar și către colegii din Organizația Județeană A.U.R. Iași care au avut o colaborare frumoasă și rodnică cu Paul! Colegul Paul candidase din partea AUR la Primăria Alexandru Ioan Cuza. Dumnezeu sa te odihnească în pace!”, se arată pe pagina locală AUR.

Foto: Facebook, ISU Iași

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni