• PRO TV
  • Mama Geta i-a scos din minți pe internauți, după ce i-a făcut o urare fiului lui Culiță Sterp. Soacra Danielei Iliescu a lăsat un comentariu controversat: „Tu ești bunica lui”

Mama Geta i-a scos din minți pe internauți, după ce i-a făcut o urare fiului lui Culiță Sterp. Soacra Danielei Iliescu a lăsat un comentariu controversat: „Tu ești bunica lui”

Mama Geta i-a scos din minți pe internauți, după ce i-a făcut o urare fiului lui Culiță Sterp. Soacra Danielei Iliescu a lăsat un comentariu controversat: „Tu ești bunica lui”

Luni, 17 iunie, Culiță Sterp și Daniela Iliescu și-au serbat fiul, însă urarea postată de mama Geta a stârnit revolta mai multor internauți. Milan a împlinit trei ani, iar artistul și logodnica lui au dat o petrecere în cinstea acestuia.

Gallery

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt cei mai fericiți, deoarece fiul lor a împlinit trei ani. Mama Geta s-a numărat printre persoanele care i-au urat „la mulți ani!”, însă nu a scăpat prea ușor de internauți.

Mama Geta i-a înfuriat pe internauți cu urarea făcută nepotului ei

Mama Geta își iubește foarte mult nepoții, lucru ce a fost confirmat atât de ea, cât și de ceilalți membri ai familiei. Prin urmare, ziua de naștere a lui Milan nu putea trece cu una, cu două, iar mama Geta a făcut o postare, pe contul său de Instagram, special pentru el.

„Azi e ziua ta Milan !!!! Împlinești 3 anișori !❤️?Mǎ rog lui Dumnezeu sǎ te creascǎ mare , voinic și sǎnǎtos!!!❤️Sǎ ai parte de cea mai frumoasǎ copilǎrie !❤️?Mama te iubește mult”, a fost urarea mamei lui Culiță Sterp.

Citește și:

​Cu toate acestea, nu puține au fost persoanele care nu au fost de acord cu ea, precizând că a greșit atunci când s-a autointitulat „mamă”, deoarece doar cea care i-a dat viață îi este mamă.

„Bunica ,tu ești bunica lui ! Așa vă băgați in casa copiilor! Să vă fie rușine!”, „Mama e mama,una singura,nu va mai atribuiți alte roluri în viața copilului fata de cel pe care îl aveți”, au fost o parte dintre comentariile pe care mama Geta le-a primit.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au dat o petrecere de zile mari pentru micuțul Milan

Milan este centrul universului lor și fac tot ceea ce le stă în putință, pentru a-l face fericit și pentru a-l crește așa cum cred ei că este mai bine. Cu ocazia zilei lui de naștere, Culiță Sterp și Daniela au dat o mare petrecere, iar aceasta a postat un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare.

„Prea repede trece timpul și uneori ne-am dori să îl oprim în loc, să ne bucurăm de momentele cu tine, de inocența ta și de zâmbetul care ne topește de fiecare dată.

Citește și:

Ne-ai adus o bucurie imensă în suflet, în casă, iar pe mine și pe tati ne-ai făcut să ne iubim și mai mult. Te-ai născut din multă iubire și ne-ai dăruit ceva ce nu credeam vreodată că ne va împlini atât de mult: să fim părinți, părinții tăi. E cea mai mare binecuvântare! La mulți ani, copilul nostru frumos, calm și iubitor.

Te iubim necondiționat și îți promitem să te creștem cum știm noi mai bine și o să te învățăm cum să îți găsești fericirea”, a fost mesajul postat de logodnica lui Culiță Sterp.

 

Sursa foto: Instagram, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni