• PRO TV
  • Străinii s-au îndrăgostit de Naționala României! Social media, inundate cu mesaje de admirație: ”Deci cine a zis că meciul România - Ucraina o să fie boring?”

Străinii s-au îndrăgostit de Naționala României! Social media, inundate cu mesaje de admirație: ”Deci cine a zis că meciul România - Ucraina o să fie boring?”

Străinii s-au îndrăgostit de Naționala României! Social media, inundate cu mesaje de admirație: ”Deci cine a zis că meciul România - Ucraina o să fie boring?”

Considerați ”underdogs”, tricolorii au reușit luni, 17 iunie, să surprindă fanii fotbalului din întreaga lume. Dacă era normal ca românii să se bucure până la lacrimi, sunt și mulți străini pe rețelele de socializare care s-au îndrăgostit brusc de echipa României după senzaționalul meci de ieri.

Gallery

Efortul fotbaliștilor, combinat cu suportul electrizant din partea celor 40.000 de fani de pe Allianz Arena, dar și faptul că Andrei Ratiu și-a vopsit părul albastru i-au făcut pe utilizatorii de social media să-i îndrăgească imediat pe români.

”Romania a câștigat inimile tuturor aici”, a scris un utilizator X. ”Plină de energie și de optimism, a dat un gol senzațional, au apăru imediat fanii, dar și părul albastru
Toate ingredientele”.

”Cine a zis că România vs Ucraina va fi boring?”, a scris altcineva.
”Golul Românieii m-a făcut să mă simt ca și când aș urmări echipa Braziliei în 2002”.
Jurnalistul Duncan Alexander a scris: ”România într-o după-amiază de luni. Au făcut senzație de parcă am fi fost din nou în 1994 și generația X încă nu era inventată. Superb”.

Foto: Getty, X

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni