• PRO TV
  • Anca Dumitra a ales nașii bebelușului: „I-am informat, ca să zic așa, au acceptat” Ce spune despre numele copilului

Anca Dumitra a ales nașii bebelușului: „I-am informat, ca să zic așa, au acceptat” Ce spune despre numele copilului

Anca Dumitra a ales nașii bebelușului: „I-am informat, ca să zic așa, au acceptat” Ce spune despre numele copilului

Anca Dumitra urmează să devină mamă pentru prima dată. Actrița și soțul ei, Manfred Spendier, au ales deja nașii copilului.

Gallery

Anca Dumitra a anunțat recent că este însărcinată cu primul copil. Actrița din Las Fierbinți și soțul ei, Manfred Spendier, vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi așteaptă cu sufletul la gură momentul în care își vor ține bebelușul în brațe pentru prima dată.

Anca Dumitra speră că va fi o mamă bună pentru copilul ei

Actrița în vârstă de 36 de ani va începe cel mai frumos capitol al vieții ei, la mai puțin de un an de când ea și soțul ei și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse.

În cadrul unui interviu, Anca Dumitra a mărturisit că ea și partenerul său de viață sunt copleșiți de sentimentele pozitive din această perioadă, iar faptul că toți trei sunt sănătoși reprezintă cel mai mare motiv de bucurie.

„Sper să fiu o mamă bună pentru copilul meu! Îmi doresc să cresc un copil sănătos, voios, să fie un om bun. Un om bun și fericit. Îmi plac oamenii buni și fericiți, și așa mi-aș dori să fie și copilul meu”, a spus Anca Dumitra atunci când a fost întrebată ce fel de mama crede că va fi, pentru VIVA.

Citește și:

Mai mult, actrița din Las Fierbinți a mărturisit că nu a dezvăluit sexul bebelușului și nici nu o va face încă. Cât despre numele copilului, nici acesta nu a fost ales, însă un lucru este sigur, nașii au fost deja aleși.

„Nu am dezvăluit încă sexul bebelușului. Hahaha, încă nu-l dezvălui! Nu am ales nici numele încă, mai avem puțin timp, dar nici nu o să lăsăm pe ultima sută de metri. Încă nu avem cu precizie un nume”, a mai spus actrița.

Citește și:

„Deja se știu părinții spirituali, deja i-am informat, ca să zic așa, au acceptat. Deci din punctul ăsta de vedere suntem adăpostiți, aici avem!”, a spus actrița despre părinții spirituali ai bebelușului.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni