• PRO TV
  • Îl recunoști pe micuțul simpatic? Acum e inima naționalei de fotbal a României, dar a fost obișnuit cu performanța încă de când s-a născut

Îl recunoști pe micuțul simpatic? Acum e inima naționalei de fotbal a României, dar a fost obișnuit cu performanța încă de când s-a născut

Îl recunoști pe micuțul simpatic? Acum e inima naționalei de fotbal a României, dar a fost obișnuit cu performanța încă de când s-a născut

România a debutat la EURO 2024 împotriva Ucrainei cu o victorie despre care s-a vorbit în toate colțurile Europei, 3-0, prin golurile marcate de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș.

Meciul perfect făcut de tricolori a rămas în istorie, deoarece victoria cu 3-0 în fața Ucrainei este cea mai categorică vicotrie obținută vreodată de România la un Campionat European de Fotbal.

Meciul România - Ucraina a fost urmărit cu sufletul la gură nu doar de românii prezenți pe stadionul din Munchen, ci și de cei de acasă. Astfel, PRO TV a fost lider incontestabil de audiență: 14,8 puncte de rating și 65,2% cotă de piață, adică aproape 2,8 milioane de români au văzut la televizor victoria fotbaliștilor lui Edi Iordănescu.

Și dacă tot l-am adus în discuție pe selecționerul României, ei bine, vă putem spune că el este micuțul simpatic din imagine!

​Obișnuit cu performanța încă de când s-a născut, Edi Iordănescu este fiul lui Anghel Iordănescu, antrenor de care se leagă unele dintre cele mai mari performanțe din istoria fotbalului românesc.

Antrenor la Steaua București când echipa a câștiga Cupa Campionilor și Supercupa Europei, Anghel Iordănescu a fost și antrenorul Generației de Aur și a calificat naționala României atât la Campionate Mondiale, cât și la Campionate Europene.

Astfel, Edi Iordănescu, micuțul simpatic din poza de mai sus, face parte dintr-o familie unde performanța este la loc de cinste și nimeni nu se mulțumește cu locul al doilea.

Gallery

​Fotografia cu Edi Iordănescu mic a fost postată pe Instagram de Maria, sora antrenorului, și este realizată, cel mai probabil, pe vremea când actualul antrenor al naționalei de fotbal a României avea doar 8 ani, iar tatăl său cucerea Cupa Campionilor și Supercupa Europei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni