• PRO TV
  • Irina Columbeanu a întors toate privirile, într-o ținută de peste 10.000 de euro. Fiica lui Irinel Columbeanu s-a plimbat prin Cluj, doar în haine de firmă

Irina Columbeanu a întors toate privirile, într-o ținută de peste 10.000 de euro. Fiica lui Irinel Columbeanu s-a plimbat prin Cluj, doar în haine de firmă

Irina Columbeanu a întors toate privirile, într-o ținută de peste 10.000 de euro. Fiica lui Irinel Columbeanu s-a plimbat prin Cluj, doar în haine de firmă

Irina Columbeanu a ajuns, zilele trecute, în România, pentru a petrece câteva zile alături de tatăl ei. Fericit că își revede fiica după șase ani, a decis să o ducă în Cluj, pentru a-i arăta frumusețile țării.

 

Gallery

La 16 ani, Irina Columbeanu este o adevărată domnișoară. Aceasta a radiat de bucurie la brațul lui Irinel Columbeanu, dar nici ținuta ei nu a putut trece neobservată. Fiica fostului om de afaceri de la Izvorani a purtat haine și accesorii de la brand-uri care mai de care mai luxoase, așa cum și mama ei făcea, în timpul relației cu Columbeanu.

Irina Columbeanu, ținută de 10.000 de euro prin Cluj

Irina Columbeanu s-a schimbat foarte mult în ultimul timp. A crescut, s-a tuns și a adoptat un nou stil vestimentar, însă unul destul de costisitor. Irinuca pare că a dezvoltat o reală pasiune pentru accesoriile de lux, iar rucsacul cu care a venit pe aeroport costă 2.000 de euro.

Citește și:

​Însă, când banii nu reprezintă o problemă, gențile pot și fi mai scumpe. Mai exact, în timpul excursiei din Cluj, Irinuca a portat o geantă de la un brand celebru, care costă peste 10.000 de euro.

Cine l-a ajutat pe Irinel Columbeanu să își revadă fiica

În urmă cu doar câteva luni, după ce ajunsese la azil, Irinel Columbeanu a mărturisit că a încercat să zboare în Statele Unite ale Americii, pentru a se întâlni cu Irinuca, doar că problemele de sănătate nu i-au permis acest lucru și a fost nevoit să rămână aici.

Citește și:

​Cu toate acestea, știind cât de mult își dorește să își vadă fiica, patronul azilului în care locuiește și nașul lui Irinel Columbeanu i-au ajutat să se reîntâlnească. Irinuca se va întoarce acasă peste doar câteva zile, având la dispoziție doar o săptămână, în România.

„Sunt un pic emoționat, dar încerc să trec peste acest moment. Sunt foarte bucuros și îi mulțumesc domnului Cassian, dar și nașului meu, Matei Miko, pentru faptul că ne oferă amândurora această posibilitate, de a fi, din nou, împreună”, spunea Irinel Columbeanu, înainte ca Irinuca să ajungă la el, potrivit unui site monden.

Sursa foto: Facebook, Instagram, YouTube

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni